Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

Behavioral Risk Congres 2016Het Behavioral Risk Congres is een nieuw initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe.

Waarom dit congres? Uit onderzoek blijkt dat als er binnen organisaties vanuit de top meer aandacht besteed wordt aan goed gedrag en cultuur, er aanzienlijk minder issues spelen rond risk en compliance en dat het bedrijfsresultaat als gevolg daarvan toeneemt.

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar blijft enigszins vaag. Hoe meet je immers die "soft controls"? Op het komende Behavioral Risk Congres 2016 worden voor het eerst concrete tools aangereikt om het écht meetbaar te maken.

Het programma begint exact om 15:45 uur in de Parkzaal en wordt afgesloten met het Professorendebat over de meetbaarheid van "soft controls".

CPI is partner van dit congres en daarom kunnen relaties van CPI zich inschrijven met de relatiekortingscode RCCP die recht geeft op €50,- korting.

Klik hier voor het volledige programma en om je in te schrijven.

Graag tot ziens op dinsdag 6 december aanstaande vanaf 15.00 uur in de Brasserie op het Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties