Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

CPI Denktank: ‘De komst van Millennials, wat betekent dit voor risk & compliance?’Verbeter je 21st century skills en ontmoet boeiende collega's op deze CPI Denktank op vrijdag 17 mei aanstaande.

Millennials op de werkvloer

Millennials; ze zijn lui, vinden dat werken altijd maar 'leuk' moet zijn en kunnen alles altijd beter. In plaats van financiële zekerheid, gaan ze liever op wereldreis om zichzelf te vinden.
De meningen over Millennials, ook wel de generatie Y genoemd, zijn niet altijd positief. Toch zijn ze inmiddels niet meer weg te denken van de werkvloer. Sterker nog, nu de 'grijze druk' toeneemt, wordt er steeds meer van deze generatie gevraagd.

In deze denktank word je meegenomen in de theorie achter de verschillende generaties op de werkvloer en staan we vooral ook even stil bij wat deze generatie allemaal wél te bieden heeft. Natuurlijk gaan we ook in gesprek over wat dit betekent voor ons vakgebied en welke invloed deze generatie zou kunnen hebben op de inrichting van risk & compliance. Want wat betekent het eigenlijk voor perverse prikkels, als je vrije tijd belangrijker vindt dan geld? Hoe ga je om met belangenverstrengelingen als iemand liever drie banen combineert in plaats van één? En ben je wel onafhankelijk genoeg als je als tweede lijn onderdeel wordt van de 'community' of moeten we op zoek naar nieuwe vormen? Kortom, biedt deze generatie kansen voor inclusief denken en het integreren van het risk-denken in de eerste lijn, of is het slechts oude wijn in nieuwe zakken?

Programma

15:00 uur    ontvangst
15:30 uur    start van de denktank
17:00 uur    borrel en discussie
18:00 uur    einde denktank

We nodigen je van harte uit voor deze CPI Denktank op ons hoofdkantoor, Noordereinde 127a in 's-Graveland.

Nina Felius-Brugmans

Nina is 33 jaar en dus een echte millennial. Ze is afgestudeerd in de richting van law & economics en adviseur op het snijvlak van regelgeving en verandering. Stereotyperend voor haar generatie heeft ze al van alles gedaan: ze heeft ervaring als consultant, als trainer, als compliance officer en als programma manager van grote (wetgevings-) implementatietrajecten. 

Om toch een beetje focus aan te brengen heeft ze haar bedrijf 'Compliance & Change' genoemd en houdt ze zich nu bezig met opdrachten die een inhoudelijke (compliance) component bevatten en daarnaast vragen om een frisse blik. Al kan ze het niet laten om af en toe ook nog een training te geven als er iets leuks langskomt. Want tjsa, werken moet nou eenmaal leuk zijn!

Aanmelden

Leuk! Stuur een e-mail naar Clara Kop. We zien je graag op 17 mei!


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties