Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

Meet our clients

Krachtige klanten met gevoel voor tijdsgeest

Onze klanten zien dat de huidige ontwikkelingen in de wereld vragen om een sterke focus op risk, finance en governance in hun organisaties. Ze kiezen ervoor om samen met CPI aan te pakken wat moet én wat waarde oplevert. De belangrijkste maatstaf die CPI hanteert voor succes is de tevredenheid van klanten.

 

 

“De ervaren professionals van CPI hebben vanuit de Hearts & Minds benadering een waardevolle en praktische bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van het Compliance programma. Dit hebben zij gedaan door middel van een meting op de Culture Maturity Ladder en bepaling van daaropvolgende acties om de gewenste ontwikkelingsslag mogelijk te maken.”

 

Frank Eggink, CFO

“De samenwerking met CPI was naast professioneel vooral prettig en persoonlijk. Een aanpak die binnen onze organisatie in ieder geval de juiste snaar heeft geraakt waardoor zaken niet alleen goed zijn ingericht maar ook op stoom gekomen is.”

 

Paul Faber, Head of Risk Management

 

“CPI’s consultants are professional and very hands-on, providing an immediate and pragmatic contribution to enhancing our risk and control framework, even in a fast growing organization as Action.”

 

Cuno de Witte, Director Risk Assurance

 

"CPI heeft onlangs een zelfevaluatie van de RvC van onze bank begeleid. De voorbereiding was gedegen: een goede vragenlijst, interviews met diepgang en twee observaties. Het rapport was bondig, handzaam en gericht op de hoofdzaken waarna een constructieve plenaire bespreking volgde. Als voorzitter van de Raad ben ik zeer tevreden over de kundige en professionele begeleiding van onze zelfevaluatie door CPI en ik kan de organisatie dan ook van harte aanbevelen."

 

Marjanne Sint, Voorzitter Raad van Commissarissen

 

“CPI heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de opzet van het Business Support Framework en ’with a human touch’  gezorgd voor embedding in onze organisatie.”

 

Onno den Boer, CFO

“De levendige workshops met vele praktijkvoorbeelden van CPI hebben het belang van privacy voor onze organisatie verder vergroot. De ervaren en can-do mentaliteit van CPI’s consultants dragen bij aan een verdere versterking van ons privacy-framework.” 

 

Hans van Gool, CFO

 

 

 

“The experienced professionals of CPI provide hands-on capabilities in driving the change in our Finance Transformation program. We value their analytical skills, focus on training of our own staff and embedding changes in processes.”

 

Marc Toebes, SVP & Head of Accounting Operations

 

"CPI heeft ons de afgelopen jaren op belangrijke momenten ondersteund op Risk Management en Risk Governance. Met hun zeer kundige en meedenkende professionals hebben zij een waardevolle bijdrage geleverd aan zowel de inrichting als de implementatie van ons Risk Management."

 

Céline van Asselt, Chief Finance & Risk Officer

“CPI ondersteunt CZ bij het op strategisch en tactisch niveau, op de juiste wijze met privacyregelgeving omgaan. Met haar veelzijdige ervaring kan CPI daarbij goed inspelen op de eigen werkwijze van de organisatie en de verplichtingen die voor CZ als organisatie gelden. CPI weet goed hoe zij een complex juridisch vraagstuk kan vertalen naar een begrijpelijk vraagstuk voor de business. Kortom, een waardevol adviseur.”

 

Yvonne Steger-van de Lisdonk, Concern Compliance Officer

“CPI provides us with the proper finance and process knowlegde in order to optimise the standardisation of key processes as part of our global outsourcing initiative and they manage the change where needed.”

 

Ruud Huisman, former Finance Director Business Area Decorative Paints

 

 

“De CPI consultants bleken een perfecte fit met onze no-nonsense mentaliteit.”

 

Ronald van der Mark, former CEO

 

 

 

“De brede ervaring op het gebied van Risk & Controls alsmede de fijne no-nonsense mentaliteit van CPI zorgen voor een effectieve en efficiënte samenwerking.”

 

Ivo Meijer, Manager Risk & Control, Consumer Products EMEA

 

 

 

“CPI beschikt over ‘state of the art’ kennis en inzichten op het gebied van governance, plus zeer goed netwerk van direct inzetbare professionals.”

 

Michel van Wissen

nidera

“CPI’s experienced team and their hands-on capabilities supported us successfully with the development and implementation of GRC in challenging times and in a challenging environment.”

 

Aernout van der Gaag, Group Controller

 

MoneYou PNG

“De door CPI gekozen aanpak paste helemaal bij MoneYou: op maat gesneden, pragmatisch, passend bij de organisatie en gebracht met passie.”

 

Theo van Bon, COO

 

 

CPI has given a boost to the implementation of Aramco’s risk management framework. Their pragmatic support fitted to our needs and helped us in speeding up the process of embedding the framework in our organisation.

 

 

"CPI’s approach is enabling the customer to achieve optimised standard processes with embedded control execution. This has been done by promoting control awareness, by ensuring control ownership and by focusing on the implementation of pro‐active and preventative controls rather than on detective controls. CPI’s efforts have contributed to the company’s goal of reaching cost effective processes."

 

Ruud Huisman, former Finance Director Business Area Decorative Paints

Wij ervaren dagelijks dat de eisen die gesteld worden aan onze Raad van Commissarissen hoger worden. Dankzij het Board Effectiveness programma van CPI investeren wij in de mensen die deze verantwoordelijkheid dragen. Dit versterkt het vertrouwen in ons bestuurlijk functioneren.

 

Wout Dekker, voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Nederland

 

ziggo-3

CPI’s brede ervaring als implementatie partner voor privacy-maatregelen heeft Ziggo in staat gesteld de aandacht voor privacy in de business te vergroten en te borgen. Door ontwikkeling van onder andere privacy instrumenten en processchema’s is Privacy by Design toegankelijk gemaakt, zodat niet alleen aan de wet en regelgeving is voldaan, maar dat medewerkers meer grip hebben gekregen op de security-aspecten van hun werkzaamheden.”

 

Cuno de Witte, former Director Risk Assurance

Blauwtrust logo

“CPI kan snel schakelen rondom klantverzoeken, in dit geval onze vraag naar specifieke compliance expertise binnen de financiële sector. Door hun ervaren professionals kon CPI helpen om ons snel op een aantal compliance gebieden verder te helpen.”

 

Johan Septer, Manager Risk, Audit & Compliance

”The hands-on and experienced consultant of CPI developed a fit-for-purpose information security policy, which will bring the level of IT security to a greater maturity.”

 

Paul van der Tholen, ICT manager

Wij hebben gekozen voor CPI, omdat zij past bij onze aanpak en mentaliteit; ervaren professionals, pragmatisch en hands-on.”

 

Reinier Walta, CFO

 

We found out that CPI is a highly capable partner to support the standardisation of finance processes and the implementation of the required controls. Based on specific process and finance knowledge, their people have shown a remarkeble hands-on approach, making the change where needed.”

 

Ruud Huisman, former Finance Director Business Area Decorative Paints

“Experienced professionals with a pragmatic attitude that made the difference.”

 

Ronald van der Mark, former CFO

ASR

 

“CPI is voor ons de ideale gesprekspartner gebleken om de onafhankelijke begeleiding van de Raad van Bestuur voor haar rekening te nemen. Het CPI Board Effectiveness programma weet de juiste balans te vinden tussen waarnemend vermogen, scherpte in de analyse en ruimte voor reflectie. Daarom hebben we CPI ervaren als een betekenisvolle gesprekspartner." 

 

Jos Baeten, voorzitter Raad van Bestuur
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties