Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

Meet our clients

Krachtige klanten met gevoel voor tijdsgeest

Onze klanten zien dat de huidige ontwikkelingen in de wereld vragen om een sterke focus op risk, finance en governance in hun organisaties. Ze kiezen ervoor om samen met CPI aan te pakken wat moet én wat waarde oplevert. De belangrijkste maatstaf die CPI hanteert voor succes is de tevredenheid van klanten.

 

De kracht van CPI is dat ze zowel de kennis en ervaring hebben van de 'harde' kant van compliance en risicoprocessen, als van de 'zachte' kant (gedragsverandering). Die combinatie maakte dat we in anderhalf jaar tijd een serieuze en meetbare verbetering hebben bereikt in het gedrag rondom integriteit, compliance en risicodenken bij de NS.

 

Susi Zijderveld, Raad van Bestuur & Directeur Risicobeheersing

 

 

CPI heeft voor UMCU een goede zelfevaluatie voor onze Raad van Toezicht begeleid en uitgevoerd. De aanpak was efficiënt en prettig. De interviews hadden de juiste toon en diepgang. De aanbevelingen in het compacte rapport zijn helder en implementeerbaar. CPI heeft zich goed ingeleefd in de materie bij academische ziekenhuizen.Bij de toelichting in vergadering van de RvT was er een constructief gesprek waarbij ook werd gereflecteerd op governance best practices. Als Voorzitter van de Raad beveel ik CPI van harte aan.

 

Caroline Princen, voorzitter Raad van Toezicht

 

 

 

 

CPI heeft in onlangs de zelfevaluatie van de RvC van KPN begeleid. Er was sprake van een helder proces waarbij we konden kiezen uit mate van diepgang. De intake was goed. De voorbereiding betrof goede ‘tailor made’ vragenlijsten. De interviews waren open en met voldoende diepte waarbij de juiste thema’s aan de orde kwamen. Het rapport was rond 4 thema’s opgebouwd. Een goede basis voor een constructief gesprek met en binnen de Raad waarbij de key observaties en aanbevelingen aan de orde kwamen. CPI benoemt daarbij ook Governance kwesties op basis van Best Practices.

 

We hebben de taken voor CPI 'verzwaard' door een brede betrokkenheid van de Raad van Bestuur en andere executives in het proces te integreren. Het helpt de Voorzitter en de RvC om te reflecteren en gezamenlijkheid te bevorderen. Als voorzitter van de Raad ben ik zeer tevreden over de prettige en professionele begeleiding. Voorts hebben we Management Drives toegepast als aanvulling en als een zelf reflectie tool om een beter begrip te hebben van het voorkeursgedrag van onszelf en onze collegae.

 

Duco Sickinge, voorzitter Raad van Commissarissen

 

 

 

The experienced professionals of CPI provide hands-on capabilities in driving the change in our Finance Transformation program. We value their analytical skills, focus on training of our own staff and embedding changes in processes.

 

Marc Toebes, SVP & Head of Accounting Operations

 

CPI's consultants have been instrumental in developing a risk management framework, which supports us in managing leasing income and operational costs, while it simultaneously supports in preventing legal and compliance incidents. The experienced consultants have quickly been able to understand our real estate business and have proved along the way to be a valuable, insightful partner who dares to challenge our way of working.

 

Steven Poelman, CFO

 

 

De professional van CPI heeft bij ProRail grote meerwaarde op het gebied van risicomanagement gecreëerd, waarbij hij kennis van zaken combineerde met een feilloos gevoel voor de organisatie en de relevante stakeholders. Daarnaast was hij een plezier om mee te werken, zowel binnen het team als voor de verantwoordelijke bestuurders.

 

Rinske Fieten, Manager Integriteit, Risicomanagement en Compliance & Corporate Compliance Officer

CPI supported us tremendously during our project Vento (sale by our private equity-shareholder). CPI’s consultants proved to be very hands-on in preparing the data room and required documents for the vendor due diligence. Meanwhile, CPI also provided hands-on and in-depth support in streamlining management control and financial processes.

 

Laurens de Neef, CEO

 

 

CPI heeft voor Achmea een goede zelfevaluatie uitgevoerd. De aanpak was efficiënt en prettig. De interviews hadden diepgang. De aanbevelingen in het compacte rapport zijn helder en implementeerbaar. Bij de toelichting in vergadering van de RvC was er een constructief gesprek waarbij ook werd gereflecteerd op governance best practices.

 

Aad Veenman, Voorzitter Raad van Commissarissen

 

 

De ervaren professionals van CPI hebben vanuit de Hearts & Minds benadering een waardevolle en praktische bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van het Compliance programma. Dit hebben zij gedaan door middel van een meting op de Culture Maturity Ladder en bepaling van daaropvolgende acties om de gewenste ontwikkelingsslag mogelijk te maken.

 

Frank Eggink, CFO

 

CPI’s consultants are professional and very hands-on, providing an immediate and pragmatic contribution to enhancing our risk and control framework, even in a fast growing organization as Action.

 

Cuno de Witte, Director Risk Assurance

Ik heb met de betrokken professional van CPI bijzonder plezierig samengewerkt. Hij heeft ons zeer professioneel en kundig begeleid in het opzetten van risicomanagement. In het project stond voorop dat het risk en control raamwerk ‘van het museum zelf’ zou worden. Daarin is CPI zeker geslaagd!

 

Adriaan Dönszelmann, Managing Director Van Gogh Museum

 

CPI heeft onlangs een zelfevaluatie van de RvC van onze bank begeleid. De voorbereiding was gedegen: een goede vragenlijst, interviews met diepgang en twee observaties. Het rapport was bondig, handzaam en gericht op de hoofdzaken waarna een constructieve plenaire bespreking volgde. Als voorzitter van de Raad ben ik zeer tevreden over de kundige en professionele begeleiding van onze zelfevaluatie door CPI en ik kan de organisatie dan ook van harte aanbevelen.

 

Marjanne Sint, Voorzitter Raad van Commissarissen

 

CPI heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de opzet van het Business Support Framework en ’with a human touch’  gezorgd voor embedding in onze organisatie.

 

Onno den Boer, CFO

De levendige workshops met vele praktijkvoorbeelden van CPI hebben het belang van privacy voor onze organisatie verder vergroot. De ervaren en can-do mentaliteit van CPI’s consultants dragen bij aan een verdere versterking van ons privacy-framework.

 

Hans van Gool, CFO

 

De geïntegreerde benadering van CPI op het gebied van privacy heeft Essent inzage gegeven in zowel de juridische als beveiligingsrisico’s op het gebied van privacy. CPI heeft ons daarbij niet alleen op de risico’s gewezen, maar juist ook op de commerciële kansen.

 

Pascal Buijs, Head of Security

 

CPI heeft ons de afgelopen jaren op belangrijke momenten ondersteund op Risk Management en Risk Governance. Met hun zeer kundige en meedenkende professionals hebben zij een waardevolle bijdrage geleverd aan zowel de inrichting als de implementatie van ons Risk Management.

 

Céline van Asselt, Chief Finance & Risk Officer

CPI ondersteunt CZ bij het op strategisch en tactisch niveau, op de juiste wijze met privacyregelgeving omgaan. Met haar veelzijdige ervaring kan CPI daarbij goed inspelen op de eigen werkwijze van de organisatie en de verplichtingen die voor CZ als organisatie gelden. CPI weet goed hoe zij een complex juridisch vraagstuk kan vertalen naar een begrijpelijk vraagstuk voor de business. Kortom, een waardevol adviseur.

 

Yvonne Steger-van de Lisdonk, Concern Compliance Officer

 

 

De CPI consultants bleken een perfecte fit met onze no-nonsense mentaliteit.

 

Ronald van der Mark, voormalig CEO

 

We found out that CPI is a highly capable partner to support the standardisation of finance processes and the implementation of the required controls. Based on specific process and finance knowledge, their people have shown a remarkeble hands-on approach, making the change where needed.

 

Ruud Huisman, voormalig Finance Director, Business Area Decorative Paints

Wat we in dit traject samen bereikt hebben is: weten wat de gezamenlijke normen en waarden van het bedrijf zijn. Daar heldere afspraken over maken en elkaar daarop aanspreken. Het positieve wordt weer normaal gevonden.

 

Femke Koehof, Directeur Compliance en Integriteit, NS Groep

De brede ervaring op het gebied van Risk & Controls alsmede de fijne no-nonsense mentaliteit van CPI zorgen voor een effectieve en efficiënte samenwerking.

 

Ivo Meijer, Manager Risk & Control, Consumer Products EMEA

Wij ervaren dagelijks dat de eisen die gesteld worden aan onze Raad van Commissarissen hoger worden. Dankzij het Board Effectiveness programma van CPI investeren wij in de mensen die deze verantwoordelijkheid dragen. Dit versterkt het vertrouwen in ons bestuurlijk functioneren.

 

Wout Dekker, voorzitter Raad van Commissarissen, Rabobank Nederland

De samenwerking met CPI was naast professioneel vooral prettig en persoonlijk. Een aanpak die binnen onze organisatie in ieder geval de juiste snaar heeft geraakt waardoor zaken niet alleen goed zijn ingericht maar ook op stoom gekomen is.

 

Paul Faber, Head of Risk Management

 

 

 

CPI beschikt over ‘state of the art’ kennis en inzichten op het gebied van governance, plus zeer goed netwerk van direct inzetbare professionals.

 

Michel van Wissen

 

ziggo-3

CPI’s brede ervaring als implementatie partner voor privacy-maatregelen heeft Ziggo in staat gesteld de aandacht voor privacy in de business te vergroten en te borgen. Door ontwikkeling van onder andere privacy instrumenten en processchema’s is Privacy by Design toegankelijk gemaakt, zodat niet alleen aan de wet en regelgeving is voldaan, maar dat medewerkers meer grip hebben gekregen op de security-aspecten van hun werkzaamheden.

 

Cuno de Witte, voormalig Director Risk Assurance

 

De door CPI gekozen aanpak paste helemaal bij MoneYou: op maat gesneden, pragmatisch, passend bij de organisatie en gebracht met passie.

 

Theo van Bon, COO

CPI’s experienced team and their hands-on capabilities supported us successfully with the development and implementation of GRC in challenging times and in a challenging environment.

 

Aernout van der Gaag, Group Controller

 

 

CPI has given a boost to the implementation of Aramco’s risk management framework. Their pragmatic support fitted to our needs and helped us in speeding up the process of embedding the framework in our organisation.

 

 

 

CPI’s approach is enabling the customer to achieve optimised standard processes with embedded control execution. This has been done by promoting control awareness, by ensuring control ownership and by focusing on the implementation of pro‐active and preventative controls rather than on detective controls. CPI’s efforts have contributed to the company’s goal of reaching cost effective processes.

 

Ruud Huisman, voormalig Finance Director, Business Area Decorative Paints

CPI is voor ons de ideale gesprekspartner gebleken om de onafhankelijke begeleiding van de Raad van Bestuur voor haar rekening te nemen. Het CPI Board Effectiveness programma weet de juiste balans te vinden tussen waarnemend vermogen, scherpte in de analyse en ruimte voor reflectie. Daarom hebben we CPI ervaren als een betekenisvolle gesprekspartner.

 

Jos Baeten, voorzitter Raad van Bestuur

The hands-on and experienced consultant of CPI supported in designing a fit-for-purpose IT business continuity plan, which helped our IT-organization to a greater maturity.

 

Paul van der Tholen, ICT manager

Blauwtrust logo

CPI kan snel schakelen rondom klantverzoeken, in dit geval onze vraag naar specifieke compliance expertise binnen de financiële sector. Door hun ervaren professionals kon CPI helpen om ons snel op een aantal compliance gebieden verder te helpen.

 

Johan Septer, Manager Risk, Audit & Compliance

Experienced professionals with a pragmatic attitude that made the difference.

 

Ronald van der Mark, voormalig CFO

 

CPI heb ik ervaren als ‘hands-on’ en als ‘sparringpartner’. Ze hebben niet alleen de benodigde handjes geleverd om de werkzaamheden binnen ons risicomanagement programma met succes uit te voeren. Ook zijn ze voor mij een sparringpartner geweest bij de verdere implementatie van risicomanagement binnen onze organisatie. Door die combinatie ervaar ik de samenwerking met CPI als zeer prettig!

 

Frank Proost, Manager Risk

Wij hebben gekozen voor CPI, omdat zij past bij onze aanpak en mentaliteit; ervaren professionals, pragmatisch en hands-on.

 

Reinier Walta, CFO
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.