Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

Rutte III en de definitieve plannen voor zelfstandige professionals op een rijWelke plannen heeft het kabinet Rutte III allemaal in petto voor (de markt van) zelfstandige professionals?

In hoofdlijnen lijkt het kabinet zich wat te richten op het indammen van de zzp-markt aan de onderkant van de tariefpiramide. De fiscale punten lijken dan weer wat meer gericht te zijn op aantrekkelijker maken van het overstappen van een eenmanszaak naar een BV.

De wijzigingen rond de Wet DBA is een onderwerp dat velen bezighoudt. De overstap naar een zogenoemde webmodule kan een mogelijke verlichting zijn ten opzichte van de huidige modelovereenkomsten.  Voor opdrachten van boven de 75 euro per uur en korter dan een jaar komt een soort van ‘verlicht’ regime (opt-out-regeling). Daaronder een webmodule, met criteria die nog niet uitgewerkt zijn. Onder een tarief van 18 euro per uur wordt langdurig inzet van zzp’ers door opdrachtgevers onmogelijk.

Lees hier het hele artikel (Bron: Zipconomy)


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties