Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

Risk & Compliance Congres 2016Het thema van het Risk & Compliance Congres 2016 is 'Impact Internationaal Toezicht', waarbij veel aandacht zal worden besteed aan IT en datamanagement.

Het ochtendprogramma staat in het teken van Financial Economic Crime en wordt ondersteund door het Institute for Financial Crime uit Den Haag.

Tijdens het middagprogramma zullen onder andere Simone Heidema en Julia Rijssenbeek namens CPI een case studie verzorgen over Hearts and Minds Financial Sector. Cultuur- en gedragsrisico's zijn van belang voor de performance en voor de stakeholders van organisaties, maar de vraag blijft: hoe pakken we die effectief aan? In deze sessie zullen Simone en Julia u meenemen in het succesverhaal van de Hearts and Minds voor het managen van gedragsrisico's in de energiesector, zoals o.a. door Shell en BP toegepast. Deze concrete aanpak heeft zich inmiddels succesvol bewezen voor gedragsrisico's energiesector breed. Hoe kunnen we Hearts and Minds toepasbaar maken in de financial sector?

Wij bevelen het Risk & Compliance Congres 2016 van harte aan en we ontvangen je graag bij onze case studie over Hearts and Minds.


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties