Login Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

Partner Risk, Finance & Governance  |  Energiesector/offshore

Heb jij een sterke drive om te bouwen, een visie met hoogstaande kennis in risk, finance of governance én een sterke focus op mensen? CPI blijft groeien, daarom zijn wij op zoek naar een Partner op het gebied van Risk, Finance & Governance binnen de energiesector/offshore.

CPI wil haar activiteiten op het gebied van Risk, Finance & Governance binnen de energiesector/offshore sector uitbouwen op een planmatige wijze. Een ondernemende rol in de professional services industrie die hard aan het veranderen is met CPI als ‘game changer’. Als Partner binnen de energiesector/offshore bij CPI ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opbouwen van een klantportfolio en het samenstellen van je team van professionals om het uit te voeren;
 • Het managen van jouw projecten en klanten op kwaliteit en relatie;
 • Het verder uitbouwen van kennis, expertise en “thought leadership” binnen jouw practice en daar dus ook actief mee naar buiten treden.

CPI  |  Connecting People with Impact

CPI in ’s-Graveland is al ruim 15 jaar dé challenger van de BIG-4. De professionals van CPI adviseren bestuurders en organisaties op de thema’s risk, finance en governance. Met aandacht voor zowel de harde kant, als de zachte kant vanuit de Hearts & Minds™-methodologie. Dat doen ze voor ondernemingen van formaat, zoals FrieslandCampina, Rabobank, Philips, ABN AMRO, AkzoNobel, KPN, Achmea, NS, De Volksbank, Action en Aegon. In het buitenland vanuit vestigingen in China en Singapore. In Nederland vanuit het hoofdkantoor in ’s-Graveland. De CPI Community bestaat uit meer dan 400 zelfstandig professionals, waaronder 10 partners. Daarnaast heeft CPI een professionele backoffice van een tiental medewerkers en een vernieuwende Partnerstructuur. Je werkt onder inspiratie van CEO Simone Heidema. Je werkgebied is heel Nederland, dus waar je woont is voor CPI minder relevant. Jouw uitvalsbasis wordt weliswaar het hoofdkantoor van CPI in ’s-Graveland (vlakbij Hilversum).

Functie eisen

Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring (15+ jaar) op het gebied van risk, finance en governance en uitstekende adviesvaardigheden;
 • Je bent een seasoned professional die aan beide kanten van de tafel heeft geopereerd en transformaties heeft geleid;
 • Aantoonbaar ondernemend trackrecord en groot netwerk binnen de energiesector.

Je kennis:

 • Als het gaat om kennis van risk, finance & governance in de energiesector/offshore sector zijn er voor jou weinig geheimen meer. Sterker nog: mensen zoeken jou op voor raad en advies.

Je persoonlijkheid:

 • Jij bent ondernemend en hebt door je gunfactor en know how een ijzersterk netwerk op senior management- en board niveau in de energiesector;
 • Projectmanagement, vakinhoudelijke ontwikkeling, business development en people management combineren: jij kunt dat!

Aanbod

Als Partner op het gebied van Risk, Finance & Governance binnen de energiesector/offshore sector bij CPI, werk je in een professionele maar toch lekker informele organisatie. Wat maakt het interessant voor jou om de overstap te maken? CPI heeft een sterke focus op kwaliteit door middel van o.a. de CPI Academy en de CPI Knowledge Community. CPI biedt je de vrijheid van ondernemerschap en de voordelen van een professionele en vertrouwde organisatie, zodat jij kan groeien op je persoonlijke carrièreladder. Wil je ondernemen, zelf je loopbaan bepalen én ook nog een privé leven? In alle gevallen is CPI zeker het overwegen waard!

De belangrijkste afspraken in het CPI netwerk:

 • Toegang tot een netwerk van ruim 400 top professionals die je kunt inzetten bij jouw klanten en op jouw projecten;
 • Toegang tot een actuele kennisdatabase en kennis sessies;
 • Jij bepaalt zelf hoe je je werkweek indeelt;
 • Een betrokken backoffice die je ondersteunt in je business development activiteiten en in de staffing van jouw projecten met uitstekende professionals;
 • Geen loondienstverband, maar wél…….;
 • Een inkomen wat voor een groot deel bestaat uit een substantieel deel van de marge op alle door jou binnengehaalde en/of geregisseerde klanten en projecten;
 • En uiteraard wordt jouw aandeel van jouw verkooptarief hoger, naarmate je inbreng op een project waarop je werkt groter is
  (N.B.: Een compleet overzicht van de margeafspraken voor partners is op aanvraag beschikbaar);
 • Na één jaar bestaat de mogelijkheid tot participatie in aandelen.

Sollicitatie

Zie jij het helemaal zitten? Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Partner binnen de energiesector/offshore sector voor CPI bent: solliciteer nu. Hoe? Neem contact op met Clara via 088 10 10 200 of stuur een e-mail naar ckop@meetcpi.com. We komen graag met je in contact!
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties