Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

PARTNER HEARTS & MINDS™

Transformaties, alleen vanuit de harde kant? Jij weet als geen ander hoe je hoofd én hart kan verbinden. Met jouw kennis en ervaring weet jij wat nodig is voor een veilige bedrijfscultuur waar mensen zich uitspreken en elkaar aanspreken. CPI blijft groeien, daarom zijn wij op zoek naar een Partner Hearts & Minds™.

CPI wil haar activiteiten op het gebied van Risk, Finance & Governance met focus op gedrag en cultuur uitbouwen op een gestructureerde wijze. Een ondernemende rol in de professional services industrie die hard aan het veranderen is met CPI als ‘gamechanger’. Als Partner Hearts & Minds™ bij CPI ben je verantwoordelijk voor:

 • Het uitbouwen van kennis, expertise en “thought leadership” binnen jouw practice en daar actief mee naar buiten treden;
 • Het opbouwen van een klant- en projectenportfolio en het samenstellen van jouw team van top professionals om het uit te voeren;
 • Het managen van jouw projecten op kwaliteit en het onderhouden van de klantrelaties op jouw vakgebied.

CPI  |  Connecting People with Impact

CPI staat voor Connecting People with Impact. Delen, gunnen en verbinden staan centraal als kernwaarden in de organisatie. CPI is trots om een B Corp te zijn. B Corporations zijn onmisbaar in de transitie naar een nieuwe economie, omdat zij andere bedrijven inspireren om niet alleen de beste van de wereld, maar juist het beste vóór de wereld te zijn.

"Connecting businesses and talent in a flexible way to create social and economic impact."

Bekijk ook deze korte video.

CPI in ’s-Graveland is al bijna 15 jaar dé gamechanger in de wereld van professionele dienstverlening. De professionals van CPI adviseren bestuurders en organisaties op de thema’s Risk, Finance en Governance. Met aandacht voor zowel de harde kant, als de zachte kant vanuit de Hearts & Minds™-methodologie. Dat doet CPI voor ondernemingen van formaat, zoals multinationals, grote corporates en financiële instellingen. In Nederland opereert CPI vanuit het hoofdkantoor in ’s-Graveland. In het buitenland is er ondersteuning vanuit vestigingen in China en Singapore. De CPI Community bestaat uit meer dan 400 zelfstandig professionals, waaronder 10 partners. Daarnaast heeft CPI een professionele backoffice en een vernieuwende Partnerstructuur. Als Partner Hearts & Minds™ werk je in een inspirerend partnerteam, die ook jouw sparringpartners zijn om jouw doelen te bereiken. Jouw werkgebied is heel Nederland, dus waar je woont is voor CPI minder relevant. Het kantoor van CPI zit in ’s-Graveland (vlakbij Hilversum).

Over Hearts & Minds™

Hearts & Minds™ is een filosofie, methodologie en tool-set voor het begrijpen en stimuleren van gedragsverandering van mensen in een organisatie, van ‘we moeten’ naar ‘we willen’. Het is een wetenschappelijk gefundeerde methodologie*, door 500+ bedrijven in verschillende sectoren succesvol toegepast bij grootschalige cultuurveranderingen.

CPI heeft de Hearts & Minds™ methodologie verder ontwikkeld en past die toe in belangrijke strategische gebieden zoals o.a. Governance, Integriteit, Finance, Risk & Compliance en (digital) Transformations. De Hearts & Minds™ aanpak omvat tools, effectieve aanvalsplannen en ervaren facilitators.

Functie-eisen

Algemeen:

 • Als het gaat om kennis van Risk, Finance & Governance zijn er voor jou weinig geheimen meer. Sterker nog: mensen zoeken jou op voor raad en advies;
 • Je werkt natuurlijk vanuit de Hearts & Minds™ gedachte, met aandacht voor de harde én de zachte kant.

Jouw opleiding en ervaring:

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring (15+ jaar) op het gebied Risk, Finance en Governance;
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden;
 • Je bent een seasoned professional die aan beide kanten van de tafel heeft geopereerd en transformaties heeft geleid;
 • Je vindt het een sport om een eigen succesvolle practice op te zetten;
 • Je hebt aantoonbaar ondernemend trackrecord en groot netwerk binnen je vakgebied.

Jouw persoonlijkheid:

 • Jij bent ondernemend en hebt door je gunfactor en knowhow een ijzersterk netwerk op senior management en board niveau in de energiesector;
 • Je bent thought leader op je vakgebied;
 • Projectmanagement, vakinhoudelijke ontwikkeling, business development en people management combineren: jij kunt dat!

Aanbod

Als Partner bij CPI werk je in een professionele maar toch informele organisatie. Wat maakt het interessant voor jou om de overstap te maken? CPI heeft een goede naam in de markt, een actief partnerteam en gedreven professionals.

CPI biedt een sterke focus op kwaliteit door middel van o.a. de CPI Academy en de CPI Knowledge Community. CPI biedt je de vrijheid van ondernemerschap en de voordelen van een professionele en vertrouwde organisatie, met een sterk label, zodat jij kan groeien op je persoonlijke carrièreladder. Wil je ondernemen, zelf je loopbaan bepalen én ook nog een privéleven? Kom dan praten met CPI!

Het CPI netwerk:

 • Toegang tot een netwerk van ruim 400 top professionals, allen met minimaal 10 jaar relevante ervaring;
 • Toegang tot een actuele kennisdatabase en kennissessies;
 • Jij bepaalt zelf hoe je je werkweek indeelt;
 • Een betrokken backoffice die je ondersteunt in je business development activiteiten en in de staffing van jouw projecten met uitstekende professionals;
 • Een ondernemend economisch model.

Sollicitatie

Zie jij het helemaal zitten? Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Partner Hearts & Minds™ voor CPI bent: solliciteer nu. Hoe? Neem contact op met Clara via 088 10 10 200 of stuur een e-mail naar ckop@meetcpi.com. We komen graag met je in contact!

 

 
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties