Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

 - 

Bel ons: +31 88 10 10 200

Ridder Ralph van der Hoff

De opdrachten vind ik fantastisch, omdat je vanaf dag 1 op het hoogste management niveau in de keuken van je klant kunt kijken.

Expertisegebieden

  • ERM and business risk control frameworks
  • Governance en Compliance
  • Programma Management
  • Internal audit
  • Training & coaching

Een selectie van de opdrachten via CPI

  • Programma Manager bij een grote beursgenoteerde onderneming
  • Risk Manager bij een bekende internationale winkelketen
  • Projectmanager Risk & Compliance bij een bekende beursgenoteerde organisatie

‘CPI en ik hebben een speciale band. Dat is natuurlijk in de eerste plaats een professionele relatie, maar ook één met wederzijdse loyaliteit en aandacht voor de mens. En dat al sinds 2007.’

Impact maken op het hoogste management niveau

‘Wij passen goed bij elkaar. Omdat we samen in staat zijn interessante uitdagende opdrachten bij aansprekende internationale bedrijven te verwerven en succesvol uit te voeren. Dit betreft bijna altijd opdrachten op het gebied van risk management.

Deze opdrachten vind ik fantastisch, omdat je vanaf dag 1 op het hoogste management niveau in de keuken van je klant kunt kijken en met veel verschillende mensen samenwerkt. Het is iedere keer weer spannend om toe te werken naar het moment waarop blijkt dat je echt het verschil hebt gemaakt.

Een voorbeeld daarvan is een board member die sceptisch was ten aanzien van het nut van risk management en hieraan geen hoge prioriteit gaf. Deze houding sloeg in positieve zin om, nadat we aantoonden dat een belangrijk strategische risico onvoldoende was vertaald naar operationele processen op de inkoopafdeling en naar de management rapportage. Onze praktische verbetervoorstellen zijn vervolgens snel geïmplementeerd.

Iedere opdracht is anders en daardoor blijft het leuk. Bij een internationaal beursgenoteerd bedrijf heb ik weer nieuwe elementen aan mijn ervaring kunnen toevoegen: een geavanceerde innovatie en productieonderneming en werkculturen in Azië, machtig interessant.’

Prettig werken in gevarieerde teams

‘CPI werkt met Management Drives vanuit profielen met persoonlijke drijfveren. Dat zorgt voor gevarieerde teams die goed passen bij de klant en bij de opdracht en zorgt tevens voor een betere onderlinge verstandhouding tussen de teamleden. En dat is prettig werken.’

  Connect met Ridder Ralph via LinkedIn
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

*

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties