Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

Services

Strategisch advies

Strategisch AdviesDoordacht en implementeerbaar. De CPI aanpak heeft zich sinds 2005 bewezen. Wij houden van een pragmatische aanpak, ook wanneer wij klanten strategisch advies geven. Geen onnodig abstracte theorieën, maar advies dat wordt vertaald in concrete acties.

 

Wij komen snel tot de kern van het probleem en zoeken haalbare oplossingen. Het gaat daarbij om jouw specifieke probleem en niet om dat unieke probleem in een standaard format te krijgen.

 

Een voorbeeld van Strategisch advies is CPI's Board Effectiveness programma. Benieuwd? Klik hier!

 

Transformatie & inbedding

Gedragsbenadering zorgt voor duurzame resultaten. Gefundeerde beslissingen kunnen alleen worden genomen als de relevante informatie juist, volledig en tijdig het management bereikt. Maar de implementatie van riskmanagement, finance en governance draait niet (alleen) om harde maatregelen.

 

Wij stellen in onze benadering gedrag centraal, omdat mensen de organisatie maken. Daarom zien wij mensen als de belangrijkste succesfactor van projecten. Daarnaast is stevig projectmanagement bepalend voor het wel of niet slagen van een implementatie. CPI heeft een zeer ruime ervaring op dit gebied en al voor veel klanten het verschil gemaakt. Onze gedragsbenadering leidt dan ook tot een verankering in uw organisatie en tot duurzame resultaten.

 

Subject-matter Experts

Interim Management van de toekomst. Organisaties hebben vaak ogenschijnlijk conflicterende doelstellingen. Enerzijds wil men kosten binnen de onderneming drukken, anderzijds wil men steeds meer gespecialiseerde mensen in dienst, aangezien de omgeving complexer wordt. Via het interim management van de toekomst, ofwel Duurzame flexibiliteit™, is CPI in staat om aan beide wensen tegemoet te komen.

 

Wij bieden je een duurzame flexibele schil van de beste professionals, die jouw organisatie door en door kennen. Deze professionals werken duurzaam voor jou (vaak enige jaren) zonder dat zij vast in dienst zijn, inzetbaar voor de maanden of projecten dat jij hen nodig hebt, meer niet.

 

 
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.