Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

Strategische samenwerking CPI & Nasdaq/BWiseCPI & Nasdaq/BWise werken samen aan een beter risicomanagement voor klanten.

CPI is dé professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance. Zij helpen honderden klanten om op strategisch niveau goede resultaten te behalen, met complexe implementaties en waardevolle expertise.Nasdaq/BWise is het toonaangevende GRC-product, waarmee klanten hun risicomanagement, compliance, audit en vele andere functies kunnen ondersteunen en optimaliseren met de modernste risk management software.

Door een strategische samenwerking, kan CPI BWise-klanten nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun frameworks en alle Risk-gerelateerde implementaties. Nasdaq/BWise is hierdoor in staat om complexere projecten uit te voeren waarbij kennis nodig is op zowel projectmanagement, business als technisch niveau. Uiteindelijk profiteren klanten van deze samenwerking.

Momenteel doen CPI en Nasdaq/BWise gezamenlijk projecten voor klanten in Frankrijk, Italië en Nederland. Zij onderzoeken momenteel de mogelijkheden om de samenwerking uit te breiden naar andere Europese landen, de VS en Azië.


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.