Contact

Enthousiast over onze diensten en onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Naam

CPI Risk Finance Governance

Arena 300
1213 NW Hilversum
The Netherlands

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65

Routebeschrijving (.pdf)

Route via Google Maps

Ervaren en gedreven professionals

Onze professionals hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen en tegelijkertijd snappen hoe het werkt in de praktijk. En nog belangrijker: we zijn doelmatig en uitvoerend ingesteld. Zo ben je verzekerd van een sterke implementatiekracht in jouw organisatie.

Resultaat behalen met jóuw mensen

Het behalen van resultaten staat voorop. Wij begrijpen als geen ander dat jouw mensen het hart van de organisatie zijn. Daarom houden wij altijd ‘de mens’ in het achterhoofd in alles wat wij doen. Bij adviezen en zéker bij verandertrajecten. Met onze Hearts & Minds ™ aanpak behaal jij concrete resultaten met jouw mensen.

Kennisoverdracht en borging

Een opdracht is pas succesvol afgerond als wij misbaar zijn geworden. Daarom zorgen we voor uitgebreide kennisoverdracht én een goede borging in jouw organisatie. Wij nemen afscheid, jij geniet van blíjvende resultaten.