Inspiratie

De wereld van risk, finance, governance, compliance & integriteit verandert continu. Juist daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook is het goed om te ontdekken wat andere professionals in de praktijk ervaren. Zo kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren. Dat én meer kun je lezen in onze kennisartikelen!

CPI Kennisartikelen

Ben je benieuwd wat ons én de markt op dit moment bezighoudt? Of heb je behoefte aan inspiratie en kennisdeling? Neem een kijkje tussen onze kennisartikelen en blijf op de hoogte!

ESG: CULTURE EATS STRATEGY FOR BREAKFAST

Ontdek hoe CPI's eerste ESG Denktank 2024 de toekomst van duurzaamheid vormgeeft met experts en interactie sessie over ESG en strategie

meer informatie

De Impact van Digitale Operationele Veerkrachtwet (DORA)

2024 - Voldoet uw organisatie al aan de vereisten van DORA? CPI kan u ondersteunen bij het opstellen van een implementatieplan en biedt u de expertise om de verordening te implementeren.

meer informatie

CPI NWS | December 2023

22 December 2023 | Cultuur en compliance bij NN Non-Life | Nieuwe ESG-partner en gouden award voor CPI | En meer interessante updates in onze CPI NWS nieuwsbrief.

meer informatie

Haal de magie uit AI

11 december 2023 - Denktanksessie over de evolutie van 'het specialisme Artificial Intelligence (AI)'. Kunnen we dat voorspellen door met een schuin oog naar de historie van de medische wereld te kijken?

meer informatie

Sander van Wijk benoemd tot Partner bij CPI

27 november 2023 - ESG-expert voegt specifieke kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en toekomstbestendig ondernemen toe aan het partnerteam CPI.

meer informatie

Week van de Integriteit 2023

27 oktober 2023 - In aanloop naar de Week van de Integriteit (1 t/m 9 december) zal CPI wekelijks aandacht besteden aan het onderwerp 'Integriteit op de werkvloer'. Volg hier onze berichten...

meer informatie

CPI NWS | Oktober 2023

6 oktober 2023 - Lees hier de meest recente editie van onze nieuwsbrief met o.a. Post NL, Sanquin, onze B Corp-hercertificering en onze verhuizing naar Hilversum.

meer informatie

Wordt AI de nieuwe risk manager?

29 september 2023 - Denktanksessie over de impact van Artificial Intelligence (AI) op de vakgebieden Risk, Finance en Compliance.

meer informatie

De belangrijkste non-financial risks in 2024?

September 2023 - Onze partner Freek van Velsen geeft in iNFRont, hét magazine voor non-financial risk professionals, zijn visie op wat ons te wachten staat op het gebied van non-financial risks in 2024

meer informatie