Over CPI

We staan met de voeten in de klei en hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Zo schakelen we moeiteloos tussen de rol van adviseur en de belangen van jouw organisatie. Vanuit onze kennis en ervaring bieden we praktische en duurzame oplossingen, die we vervolgens samen implementeren, borgen én overdragen aan jouw mensen. Zo ben jij verzekerd van blíjvende resultaten.

Persoonlijk met ons kennismaken? Neem contact op!

Contact

Ons verhaal

Veranderaars, verbeteraars en vernieuwers; dat zijn wij. Wij pakken trajecten bewust anders aan. Dat zie je terug in hoe we werken en met wie we werken. Onze ervaren consultants snappen dat het in verandertrajecten draait om inhoud én mensen. Met een duurzaam resultaat en mensgerichte aanpak, kennisoverdracht en borging creëren we structurele verandering.

Meetcpi

Missie

“Connecting People with Impact.”

Meetcpi

Kernwaarden

“Delen, gunnen en verbinden.”

Meetcpi

De wereld

Wij geloven dat de sterk veranderende wereld om ons heen vraagt om een nieuwe ‘flexibele’ aanpak. Een aanpak waarin een veerkrachtige community van zelfstandige professionals bedrijven en organisaties verder helpt. Dit nieuwe werkmodel zorgt ervoor dat we in de markt regelmatig als ‘voorbeeld’ worden gezien. Wij gaan graag een stap verder dan dat: want alleen een voorbeeld zijn is volgens ons niet genoeg. Daarom mengen we ons stevig in het debat over werk en arbeid voor íedereen.

Meetcpi

Onze klanten

Onze klantenkring is groot en divers. Van financiële instellingen tot internationale corporates en van groot MKB tot overheidsinstellingen. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: ze willen veranderen op een effectieve en structurele manier. Onze expertise op het gebied van Risk, Finance, Governance, Complianceen Integriteit én onze Hearts & Minds™ aanpak helpt onze klanten bij het behalen van langdurig, blijvende resultaten.

Meetcpi

Onze organisatie

CPI bestaat uit een vaste groep partners en een community van 400+ zelfstandige professionals, waarvan er ruim 100 tot onze inner circle behoren. Elk van hen heeft jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel; zowel als consultant als in de praktijk. Deze professionals krijgen de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen én voelen de vrijheid om te werken op een manier die goed bij hen past. Zo werken we samen aan één doel: met een mensgerichte blik structurele verandering realiseren.

Meetcpi

Onze passie

Mensen zijn onze passie. Juist daarom werken wij met de Hearts & Minds™ aanpak. Wij willen waarde creëren op de lange termijn en gedrag blijvend veranderen. Zo zijn verbeteringen niet tijdelijk, maar verankerd in de cultuur van de organisatie. Benieuwd hoe dit precies werkt? Maak kennis met Hearts & Minds™.

Ervaren en gedreven consultants

Onze professionele consultants hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen en tegelijkertijd snappen hoe het werkt in de praktijk. En nog belangrijker: we zijn doelmatig en uitvoerend ingesteld. Zo ben je verzekerd van een sterke implementatiekracht in jouw organisatie.

Resultaat behalen met jóuw mensen

Het behalen van resultaten staat voorop. Wij begrijpen als geen ander dat jouw mensen het hart van de organisatie zijn. Daarom houden wij altijd ‘de mens’ in het achterhoofd in alles wat wij doen. Bij adviezen en zéker bij verandertrajecten. Met onze Hearts & Minds™-aanpak behaal jij concrete resultaten met jouw mensen.

Kennisoverdracht en borging

Een opdracht is pas succesvol afgerond als wij misbaar zijn geworden. Daarom zorgen we voor uitgebreide kennisoverdracht én een goede borging in jouw organisatie. Wij nemen afscheid, jij geniet van blíjvende resultaten.

Waarom werken met ons?

Cuno de Witte,

Director Risk Assurance

Ziggo

“CPI’s brede ervaring als implementatie partner voor privacy-maatregelen heeft Ziggo in staat gesteld de aandacht voor privacy in de business te vergroten en te borgen. Door ontwikkeling van onder andere privacy instrumenten en processchema’s is privacy by design toegankelijk gemaakt, zodat niet alleen aan de wet en regelgeving is voldaan, maar dat medewerkers meer grip hebben gekregen op de security-aspecten van hun werkzaamheden.”

Mark den Hollander,

CFRO and Member of the Management Board

Robeco

“The pragmatic approach that CPI displayed using their Hearts & Minds methodology to assess our organisation was appreciated by Robeco. Moreover, the hands-on mentality during the design and implementation phase aligned well with the culture of the Robeco organisation. CPI takes ownership from the start and does not let go until the project has delivered the envisioned outcomes.”

Susi Zijderveld,

Raad van Bestuur & Directeur Risicobeheersing

NS

“De kracht van CPI is dat ze zowel de kennis en ervaring hebben van de ‘harde’ kant van compliance en risicoprocessen, als van de ‘zachte’ kant (gedragsverandering). Die combinatie maakte dat we in anderhalf jaar tijd een serieuze en meetbare verbetering hebben bereikt in het gedrag rondom integriteit, compliance en risicodenken bij de NS.”

Laat je nummer achter, dan bellen we je terug!

Naam(Required)