Focusgebieden

Heb je een uitdaging op het gebied van risk, finance, compliance of governance? Wij helpen jou bij het behalen van jouw doelstellingen. Met een blijvend en structureel resultaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

Meetcpi

Risk Management

Of het nu gaat om strategische risico’s, operationele- en IT-risico’s, financiële risico’s ESG-risico’s of gedragsrisico’s; alles begint met het begrijpen en omarmen van de meerwaarde van risk management. Want alleen zo ontstaat er begrip, acceptatie én de motivatie om er tijd en energie in te steken. Van een risicomanagementscan tot het implementeren van risicomanagement(frameworks); onze professionals helpen jou met een beheerste en integere bedrijfsvoering en het behalen van strategische doelstellingen.

 

Meer informatie

Meetcpi

Finance

Jij wilt effectief en efficiënt je financiële functie en processen beheersen én je interne controles en verantwoording op orde hebben. Wij helpen jou om de financiële functie opnieuw helder te krijgen en af te stemmen op jouw bedrijfsstrategie. Samen gaan we aan de slag met het standaardiseren van processen, digitalisering én de verbetering van je complete verantwoording. Zowel financieel als niet-financieel (ESG). Zo zorg je dat je volledig ‘in control’ bent.

Meer informatie

Meetcpi

Compliance & integriteit

De Corporate Governance Code Solvency, Sarbanes-Oxly Act, Wft, ESG etc.; er komen steeds meer regels en de eisen worden steeds ingewikkelder. Bovendien spelen gedragsregels op het gebied van integriteit en een veilige werkcultuur een steeds grotere rol. Wij helpen je bij het definiëren en doorvertalen van wetten en regels naar je eigen organisatie. Hoe implementeer je ze, hoe neem je mensen mee en hoe leg je verantwoording af? Zo is compliance geen ‘blok aan je been’, maar draagt het concreet bij aan het behalen van je organisatiedoelstellingen.

Meer informatie

Meetcpi

Governance

In onze huidige maatschappij worden ‘leiderschap tonen’ en ‘verantwoording afleggen’ steeds belangrijker. Dat vraagt om goed bestuur, sterk (persoonlijk) leiderschap en focus op cultuur en effectiviteit. Board-evaluaties begeleiden, trainingen verzorgen en begeleiding geven in leiderschapstrajecten; onze professionals helpen jou om governance naar het hoogste niveau te tillen. Alles vanuit één gedachte: good governance met een brede waardecreatie voor de lange termijn.

Meer informatie

Laat je nummer achter, dan bellen we je terug!

Naam(Required)