Kennisplatform

De wereld van risk, finance, governance, compliance & integriteit verandert continu. Juist daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook is het goed om te ontdekken wat andere professionals in de praktijk ervaren. Zo kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren. Dat én meer vind je in ons kennisplatform!

Heb jij zelf een vraagstuk voor ons?

Neem contact op

Ronald van der Wal benoemd tot Partner bij CPI

meer informatie

B voor Good Leaders summit met CPI

Deze week maakten wij deel uit van de B for Good Leaders summit in Amsterdam. CPI is een partner van B voor good leaders, samen met 1.100 wereldleiders, CEO's en Partners, werkten we aan de transformatie naar een regeneratieve economie.

meer informatie

Denktank: Cyber Versus Geopolitiek

Ontdek in onze nieuwste publicatie ‘Denktank: Cyber versus Geopolitiek’ hoe Ramses Sloeserwij de sluier oplicht over de verborgen cyberstrijd die onze wereldwijde veiligheid vormgeeft.” Deze zin wekt nieuwsgierigheid en nodigt uit tot verder lezen over de invloed van cyberveiligheid op geopolitieke kwesties.

meer informatie

Dilemma Diner

Hoe kunnen we de druk van korte-termijn resultaten in balans brengen met langetermijn duurzaamheid?

meer informatie

ESG: CULTURE EATS STRATEGY FOR BREAKFAST

Ontdek hoe CPI's eerste ESG Denktank 2024 de toekomst van duurzaamheid vormgeeft met experts en interactie sessie over ESG en strategie

meer informatie

De Impact van Digitale Operationele Veerkrachtwet (DORA)

2024 - Voldoet uw organisatie al aan de vereisten van DORA? CPI kan u ondersteunen bij het opstellen van een implementatieplan en biedt u de expertise om de verordening te implementeren.

meer informatie

CPI NWS | December 2023

22 December 2023 | Cultuur en compliance bij NN Non-Life | Nieuwe ESG-partner en gouden award voor CPI | En meer interessante updates in onze CPI NWS nieuwsbrief.

meer informatie

Haal de magie uit AI

11 december 2023 - Denktanksessie over de evolutie van 'het specialisme Artificial Intelligence (AI)'. Kunnen we dat voorspellen door met een schuin oog naar de historie van de medische wereld te kijken?

meer informatie

Sander van Wijk benoemd tot Partner bij CPI

27 november 2023 - ESG-expert voegt specifieke kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en toekomstbestendig ondernemen toe aan het partnerteam CPI.

meer informatie