Onze diensten

Of je aan de start van een verandertraject zit, behoefte hebt aan een strategisch advies óf aan professionals die jouw team beter laten presteren; wij helpen je verder. Onze professionals hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Daardoor weten we als geen ander wat er moet gebeuren om samen met jouw team het verschil te maken.

Heb jij zelf een vraagstuk voor ons? Neem contact op!

Contact

Hoe helpen wij organisaties?

Meetcpi

Strategisch advies

Richting vinden en doelen stellen; dat kenmerkt ons strategisch advies. Daarbij kijken we niet alleen naar structuren, maar juist ook naar je mensen. En het mooie is: ons strategisch advies is direct implementeerbaar.

Meetcpi

Transformatie

Regels en controle zorgen niet voor verandering. Het herhalen of aanscherpen van die regels evenmin. Succesvol veranderen begint bij aandacht voor je mensen. Niet alleen kijken naar de harde kant, maar ook naar de zachte kant. Met een gestructureerde aanpak helpen we jou structurele verandering te realiseren.

LEES VERDER

Meetcpi

Inhuur experts & interim

Onze professionals zijn gewend om in een nieuwe context meteen resultaten neer te zetten. Kennisoverdracht en borging hebben hun focus. Daarbij worden ze ondersteund door een grote kenniscommunity én het CPI partnerteam. Zo ben jij verzekerd van de juiste kennis, voldoende capaciteit en flexibiliteit.

Hoe gaan wij aan de slag?

Onze ervaren consultants kiezen voor een vernieuwende aanpak. Flexibel, met de voeten in de klei en gericht op het behalen van structurele resultaten. Met onze jarenlange ervaring hebben we snel een duurzame oplossing voor jouw probleem. Die oplossing implementeren we en borgen we in jouw organisatie. Oftewel: voordoen, samen doen en daarna zélf doen. Zo geniet jij van blíjvende resultaten.

Implementatiekracht

Onze consultants hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen, en tegelijkertijd snappen hoe het werkt in de praktijk. Zo ben je verzekerd van sterke implementatiekracht in jouw organisatie.

Kennis overdragen en borgen

Een opdracht is pas succesvol afgrond als wij misbaar zijn geworden. Daarom zorgen we voor uitgebreide kennisoverdracht én een goede boring in jouw organisatie. Wij nemen afscheid, jij geniet van blijvende resultaten.

Hearts & Minds

Een verandering doorvoeren vraagt om omarming van medewerkers in een veilige werkcultuur. De Hearts & Minds™-aanpak helpt daarbij. Met deze aanpak werken we aan een gezonde balans van hoofd en hart in jouw organisatie. Het resultaat? Een veilige werkcultuur en gemotiveerde medewerkers die  “willen veranderen” in plaats van “moeten veranderen”. Zo leidt Hearts & Minds™ tot betere prestaties in jouw organisatie.

Laat je naam en nummer achter, dan bellen we je terug!

Naam(Required)