CPI Academy

Of je nu klant bent of onderdeel bent van ons team; de CPI Academy is dé plek waar jij je kennis up-to-date houdt! Sluit je ook aan bij de CPI Academy en doe mee met onze inspirerende en interactieve trainingen en denktanksessies.

Heb je interesse om deel te nemen aan één van onze volgende Denktank- of Rondetafelsessies? Klik hieronder op de button en schrijf je in op onze gastenlijst!

Schrijf je in op onze gastenlijst

Maak kennis met de CPI Academy!

Kennis en ervaring moet je delen

Onze mensen en onze kennis máken CPI. Juist daarom vinden we het belangrijk om deze kennis up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. We delen onze praktijkervaringen met elkaar, organiseren Denktanksessies met onze consultants en nodigen regelmatig experts uit om actuele thema’s toe te lichten tijdens Rondetafelsessies met onze klanten. Ook zijn we verbonden aan verschillende universiteiten, doen we gezamenlijk onderzoek én schrijven we kennisartikelen. En het leuke is: bij CPI Academy draait alles om het ontwikkelen van kennis door delen, verbreden én verdiepen. Zo halen we continu het beste in elkaar naar boven.

Recente CPI Denktanks

 

Meetcpi

Wordt AI de nieuwe Risk manager?

29 september 2023 – Denktanksessie over de impact van Artificial Intelligence (AI) op de vakgebieden Risk, Finance en Governance.

Meetcpi

De 3 Lines of Defence ontmaskerd…

9 juni 2023 – Denktanksessie over de noodzaak voor de menselijk maat binnen risicomanagement.

Meetcpi

ESG: De 30 biljoen dollar business case

12 mei 2023 – Denktanksessie met Joost Kramer over de ontstaansgeschiedenis van ESG en de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Agenda

Onze bijeenkomsten worden gehouden op wisselende locaties centraal in het land. Ze zijn op uitnodiging en worden gekoppeld aan jouw specifieke ervaring en vakgebied. Heb je interesse om een keer deel te nemen aan één van de volgende sessies, zet je naam op onze gastenlijst en hou je mailbox in de gaten.

Haal de magie uit AI!

We worden om de oren geslagen met de prachtigste voorbeelden van AI. Gaaf! Maar het organiseren van de wereld achter kunstmatige intelligentie is geen kleine klus. Presentator Martijn van Andel – Platform Conductor AI & MLOps bij Politie Nederland – zet ons weer even met beide benen op de grond.
Hoe zal de evolutie van ‘het specialisme AI’ eruit zien? Kunnen we dat misschien voorspellen door met een schuin oog naar de historie van de medische wereld te kijken? Hopelijk kunnen we deze AI-evolutie nog een beetje genetisch modificeren!

Wat?
Denktanksessie
Wanneer?
Vrijdag 8 december 2023 | van 15:00u tot 18:00u
Waar?
Restaurant Bij Qunis | Akerdijk 12, 1175 LE Lijnden
Voor wie?
Op uitnodiging

IT Risk Management & Cybersecurity

Wat?
Rondetafelsessie
Wanneer?
In de planning
Waar?
Nog niet bekend
Voor wie?
Klanten uit het IT-vakgebied

Gastenlijst

Heb je interesse om deel te nemen aan één van onze volgende Denktank- of Rondetafelsessies? Schrijf je dan in op onze gastenlijst!

voeg mij toe aan de gastenlijst