Risk Management

Of het nu gaat om strategische risico’s, operationele- en IT-risico’s, financiële risico’s of ESG-risico’s of gedragsrisico’s; alles begint met het begrijpen en omarmen van de meerwaarde van Risk Management. Want alleen zo ontstaat er begrip, acceptatie én de motivatie om er tijd en energie in te steken. Van een risicomanagementscan tot het implementeren van risicomanagement(frameworks); onze professionals helpen jou met een beheerste en integere bedrijfsvoering en het behalen van strategische doelstellingen.

Zelf een uitdaging op het gebied van Risk Management? Neem contact met ons op!

Contact

Waarom werken met ons?

Céline van Asselt,

Chief Financial & Risk Officer

APG

“CPI heeft ons de afgelopen jaren op belangrijke momenten ondersteund op Risk Management en Risk Governance. Met hun zeer kundige en meedenkende professionals hebben zij een waardevolle bijdrage geleverd aan zowel de inrichting als de implementatie van ons Risk Management.”

Albert Weenink,

Director Group Business Risk & Audit

Randstad

“The reason I really want to work with CPI relates to their passion for a pragmatic and a result-driven approach. I can recommend every professional organisation to work with CPI.”

Rinske Fieten,

Manager Integriteit & Corporate Compliance Officer

ProRail

“De professional van CPI heeft bij ProRail grote meerwaarde op het gebied van risicomanagement gecreëerd, waarbij hij kennis van zaken combineerde met een feilloos gevoel voor de organisatie en de relevante stakeholders. Daarnaast was hij een plezier om mee te werken, zowel binnen het team als voor de verantwoordelijke bestuurders.”

Benieuwd hoe wij het verschil maken in Risk Management? Ontdek onze Hearts & Minds ™ aanpak!

Meer informatie

Ervaren en gedreven professionals

Onze professionals hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen en tegelijkertijd snappen hoe het werkt in de praktijk. En nog belangrijker: we zijn doelmatig en uitvoerend ingesteld. Zo ben je verzekerd van een sterke implementatiekracht in jouw organisatie.

Resultaat behalen met jóuw mensen

Het behalen van resultaten staat voorop. Wij begrijpen als geen ander dat jouw mensen het hart van de organisatie zijn. Daarom houden wij altijd ‘de mens’ in het achterhoofd in alles wat wij doen. Bij adviezen en zéker bij verandertrajecten. Met onze Hearts & Minds ™ aanpak behaal jij concrete resultaten met jouw mensen.

Kennisoverdracht en borging

Een opdracht is pas succesvol afgerond als wij misbaar zijn geworden. Daarom zorgen we voor uitgebreide kennisoverdracht én een goede borging in jouw organisatie. Wij nemen afscheid, jij geniet van blíjvende resultaten.

Laat je nummer achter, dan bellen we je terug!