Meet our professionals

CPI bestaat uit community van ervaren en ondernemende professionals die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; blíjvende resultaten behalen voor onze klanten. Die resultaten behalen we op een geheel eigen(tijdse) manier. Een manier waarop we makkelijk kunnen opschalen of afschalen als dat nodig is. En waarmee we moeiteloos flexibele projectteams samenstellen voor élke unieke klantcase.

CPI Community

Onze 400+ professionals zijn allemaal zelfstandig en profiteren tegelijkertijd van de community waarin we elkaar stimuleren om de beste te zijn én de beste te blijven. Dat doen we door kennis te delen en up-to-date te houden, maar ook door samen te werken in projectteams waarin we onszelf continu verbeteren.

Élke professional in ons team heeft minimaal 10 jaar werkervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen, maar tegelijkertijd snappen hoe het eraan toegaat in organisaties. Met onze hands-on kennis van risk, finance, compliance en governance helpen wij onze opdrachtgevers koploper te blijven in een snel veranderende wereld. 

Benieuwd naar deze ambitieuze club mensen?

Maak hieronder alvast kennis met een aantal professionals uit ons team!

Meetcpi

ERWIN JOVANOVIC

Meetcpi

INGRID BECHT

Meetcpi

JESSICA DURING

Meetcpi

RENÉ DE BRUIN

P.S. Ben jij zelf een ambitieuze professional die graag van z’n onafhankelijkheid geniet én uitblinkt in risk, finance, compliance of governance?

Laten we kennismaken!