Meet our consultants

CPI bestaat uit een community van ervaren en ondernemende consultants die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; blíjvende resultaten behalen voor onze opdrachtgevers. Die resultaten behalen we op een geheel eigen(tijdse) wijze. We kunnen gemakkelijk op- of afschalen als dat nodig is. En moeiteloos flexibele projectteams samenstellen voor élke unieke klantcase.

CPI Community

Onze 400+ consultants zijn allemaal zelfstandig en profiteren tegelijkertijd van de community waarin we elkaar stimuleren om de beste te zijn én de beste te blijven. Dat doen we door kennis te delen en up-to-date te houden, maar ook door samen te werken in projectteams waarin we onszelf continu verbeteren.

Iedere consultant in onze community heeft minimaal 10 jaar werkervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen, maar tegelijkertijd snappen hoe het eraan toegaat in organisaties. Met onze hands-on kennis van risicomanagement, finance, governance en compliance helpen wij onze opdrachtgevers koploper te blijven in een snel veranderende wereld. 

Benieuwd naar deze ambitieuze community?

Maak hieronder alvast kennis met een aantal consultants uit ons team!

Meetcpi

ERWIN JOVANOVIC

Meetcpi

INGRID BECHT

Meetcpi

JESSICA DURING

Meetcpi

RENÉ DE BRUIN

P.S. Ben jij zelf een ambitieuze consultant die graag van z’n onafhankelijkheid geniet én uitblinkt in risk, finance, governance of compliance?

Laten we kennismaken!