Governance

In onze huidige maatschappij worden ‘leiderschap tonen’ en ‘verantwoording afleggen’ steeds belangrijker. Dat vraagt om goed bestuur, sterk (persoonlijk) leiderschap en focus op cultuur en effectiviteit. Board-evaluaties begeleiden, trainingen verzorgen en begeleiding geven in leiderschapstrajecten; onze professionals helpen jou om governance naar het hoogste niveau te tillen. Alles vanuit één gedachte: good governance met een brede waardecreatie voor de lange termijn.

Zelf een uitdaging op het gebied van Governance? Neem contact met ons op!

Contact

Waarom werken met ons?

Guido van Nispen,

Voorzitter Raad van Toezicht

World Press Photo

“CPI heeft de zelfevaluatie van de RvT van World Press Photo Foundation begeleid. CPI heeft een gestructureerd proces opgezet met goede intake, survey en diepgaande interviews. Ze hebben zich goed verdiept in de context en situatie van WPPF. De interviews waren heel open, hadden de juiste toon en de juiste thema’s kwamen aan de orde. Het rapport was bondig met heldere observaties en nuttige aanbevelingen. Ten slotte was er een constructieve sessie die CPI modereerde waarin in alle openheid kon worden gesproken.

Als voorzitter van de Raad ben ik zeer tevreden over de professionele en fijne begeleiding van CPI en Jeannette. Ik zou hen zeker aanbevelen voor een zelfevaluatie traject.”

Aad Veenman,

Voorzitter RvC

Achmea

“CPI heeft voor Achmea een goede zelfevaluatie uitgevoerd. De aanpak was efficiënt en prettig. De interviews hadden diepgang. De aanbevelingen in het compacte rapport zijn helder en implementeerbaar. Bij de toelichting in de vergadering van de RvC was er een constructief gesprek waarbij ook werd gereflecteerd op governance best practices.”

Willem Kooijman,

CFO

Holland Casino

“Deskundige, praktische en kritische professionals, goed op de inhoud en een plezier om mee te werken.”

Céline van Asselt,

Chief Financial & Risk Officer

APG

“CPI heeft ons de afgelopen jaren op belangrijke momenten ondersteund op Risk Management en Risk Governance. Met hun zeer kundige en meedenkende professionals hebben zij een waardevolle bijdrage geleverd aan zowel de inrichting als de implementatie van ons Risk Management.”

Benieuwd hoe wij het verschil maken in Governance? Ontdek onze Hearts & Minds™-aanpak!

Meer informatie

Ervaren en gedreven consultants

Onze professionele consultants hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen en tegelijkertijd snappen hoe het werkt in de praktijk. En nog belangrijker: we zijn doelmatig en uitvoerend ingesteld. Zo ben je verzekerd van een sterke implementatiekracht in jouw organisatie.

Resultaat behalen met jóuw mensen

Het behalen van resultaten staat voorop. Wij begrijpen als geen ander dat jouw mensen het hart van de organisatie zijn. Daarom houden wij altijd ‘de mens’ in het achterhoofd in alles wat wij doen. Bij adviezen en zéker bij verandertrajecten. Met onze Hearts & Minds™-aanpak behaal jij concrete resultaten met jouw mensen.

Kennisoverdracht en borging

Een opdracht is pas succesvol afgerond als wij misbaar zijn geworden. Daarom zorgen we voor uitgebreide kennisoverdracht én een goede borging in jouw organisatie. Wij nemen afscheid, jij geniet van blíjvende resultaten.

Laat je naam en nummer achter, dan bellen we je terug!

Naam(Required)