Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

De governance van bijblijvenDe beste kennis bevindt zich steeds vaker buíten de organisatie. Dat vraagt om onorthodoxe, verbindende leiders die allianties met externe partijen sluiten en een andere manier van toezichthouden.

AMP, de grootste financiële dienstverlener van Australië, zet op een slimme manier externe kennis in om de doelstellingen te halen in een snel veranderende wereld. De van oorsprong traditionele financial (opgericht in 1849) weet actuele kennis en vaardigheden naar binnen te halen en voortdurend te verversen door een flexibele structuur. De helft van de 2.600 IT-professionals staat er niet op de payroll, aldus het boek Exponentiële organisaties van Salim Ismail en Yuri van Geest, waarin het voorbeeld van AMP wordt aangehaald.

Lees het volledige artikel op de website van Management Scope.

Tekst door Simone Heidema, oprichter en ceo van CPI. Simone's bijdragen in Management Scope zijn terug te vinden bij haar profiel op de website van Management Scope.


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.