Inspiratie

De wereld van risk, finance, governance, compliance & integriteit verandert continu. Juist daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook is het goed om te ontdekken wat andere professionals in de praktijk ervaren. Zo kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren. Dat én meer kun je lezen in onze kennisartikelen!

CPI Kennisartikelen

Ben je benieuwd wat ons én de markt op dit moment bezighoudt? Of heb je behoefte aan inspiratie en kennisdeling? Neem een kijkje tussen onze kennisartikelen en blijf op de hoogte!

De belangrijkste non-financial risks in 2024?

September 2023 - Onze partner Freek van Velsen geeft in iNFRont, hét magazine voor non-financial risk professionals, zijn visie op wat ons te wachten staat op het gebied van non-financial risks in 2024

meer informatie

CPI Social Event 2023

20 september 2023 - Afgelopen week waren we bij Outdoorpark Sec in Almere. Een mooie combinatie van sportiviteit én gezelligheid; onze partners én consultants zijn weer helemaal opgeladen om impactvolle projecten te doen bij onze klanten!

meer informatie

Nieuwe leden Raad van Advies

5 september 2023 – Pieter van Mierlo en Erwin Rexwinkel ondersteunen CPI als nieuwe strategisch adviseurs bij organisatieontwikkeling en realisatie van ambitieuze groeidoelstellingen

meer informatie

CPI NWS | Juli 2023

20 juli 2023 - Lees hier de meest recente editie van onze nieuwsbrief met o.a. SHV Energy, diverse Denktank-sessies en uitbreiding van het partnerteam.

meer informatie

De 3 Lines of Defence ontmaskerd...

9 juni 2023 - Denktank-sessie over de noodzaak voor de menselijk maat binnen risicomanagement.

meer informatie

Rob Stout benoemd tot Partner bij CPI

1 juni 2023 - Risk management en cybersecurity expert breidt partnerteam verder uit

meer informatie

ESG: de 30 biljoen dollar business case

12 mei 2023 - Denktank-sessie met Joost Kramer over de ontstaansgeschiedenis van ESG en de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)

meer informatie

Freek van Velsen benoemd tot Partner bij CPI

1 maart 2023 - Partnerteam wordt uitgebreid met Finance en Internal Audit expert

meer informatie

Update - Corporate Governance Code 2022

1 maart 2023 - Lees meer over de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de versie uit 2016

meer informatie