Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

B Corp

Be the best for the world

CPI is trots om een B Corp te zijn, net als Ben & Jerry's, Danone, Triodos Bank en Tony's Chocolonely. Benefit Corporations zijn bedrijven die hun kracht gebruiken om sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan en vanuit deze mindset bedrijfsdoelstellingen formuleren. B Corps zijn onmisbaar in de transitie naar een nieuwe economie, omdat zij andere bedrijven inspireren om niet alleen de beste van de wereld, maar juist het beste vóór de wereld te zijn.

 

Best for our clients

CPI biedt klanten wat ze écht nodig hebben op het gebied van good governance en een robuuste inrichting van risicomanagement, finance, compliance met een strategische focus op:

  • Met Hearts & Minds richt CPI zich op lange termijn waardecreatie en gedrag, waardoor verbeteringen niet tijdelijk zijn, maar worden verankerd in de cultuur van de organisatie.
  • Samen met klanten focust CPI zich niet alleen op financiële winst, maar juist ook op bewustzijn, duurzame ontwikkeling en het profiteren van data science, AI en robotics.
  • CPI zet zich in voor lange termijn waardecreatie in de breedste zin van het woord: samen met klanten richt CPI zich op het nemen van ownership in de eigen ontwikkeling van 21st century skills om lange termijn bestaansrecht te continueren en koploper te blijven in deze veranderende wereld.

Wil je weten wat CPI voor jou kan betekenen? Neem direct contact op met ons kantoor via 088 10 10 200.

 

Paul Polman (voormalig ceo Unilever) over B Corp

 

Best for our people

Delen, gunnen en verbinden staan centraal in onze werkwijze. CPI stimuleert geluk en purpose door zelfontwikkeling en persoonlijke groei te bevorderen.

  • CPI verbindt zelfstandige professionals met impact: samen werken we aan de mooiste opdrachten bij toonaangevende klanten.
  • CPI werkt in een unieke community en creëert verbinding door de CPI cultuur met een gezamenlijke missie en kernwaarden, kennisdeling, events en meet-ups.
  • Door kennis te delen over onderwerpen die er écht toe doen, zorgt CPI Academy dat de beste professionals ook de allerbeste skills blijven ontwikkelen. Meer dan 400 professionals maken op deze manier met CPI het verschil en delen hun kennis in onze (online) community.

Ben jij klaar voor de mooiste opdrachten op het gebied van risk, finance en governance?

 

Best for the community

In een digitaliserende wereld bevindt up-to-date kennis zich steeds vaker buiten de organisatie. Flexibilisering is een strategische noodzaak. Als 21st century organisatie werken we met een flexibele community van zelfstandige professionals met passie én purpose.

 

We staan middenin de 4e industriële revolutie: versnelling, innovatie en disruptie zijn centrale thema’s. Trends met een gigantische invloed op mens en arbeid. Bedrijven veranderen continu en snel, nieuwe businessmodellen schieten uit de grond en er ontstaan steeds meer (IT) platforms. Werk verandert, banen verdwijnen in alle lagen binnen de organisatie en de impact van data science, AI en robotics is groot. CPI trekt zich deze ‘societal impact’ van de technologische transformatie aan en mengt zich stevig in het debat over werk en arbeid voor iedereen.

 

B Corp

 

 

 

 

 
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.