B Corp

Wij mogen onszelf net als o.a. Ben & Jerry's, Danone, Triodos Bank en Tony's Chocolonely tot de selecte groep van B Corps rekenen. Dat betekent dat we sociale en ecologische uitdagingen aangaan en vandaaruit onze bedrijfsdoelstellingen vaststellen. Andere bedrijven inspireren om niet alleen de beste van de wereld, maar juist het beste vóór de wereld te zijn; dat is ons doel. Zo mogen we een belangrijke bijdrage leveren aan de nieuwe economie. En daar zijn we trots op!

B-CORPORATIONS

0 +

IN EUROPE

0 +

INDUSTRIES

0 +

UNIFYING GOAL

1

Meetcpi

Goed voor onze klanten

Wij bieden onze klanten alles wat ze nodig hebben op het gebied van good governance en een robuuste inrichting van risicomanagement, finance, compliance en integriteit. Onze aanpak typeert zich door een strategische focus op hearts and minds. Oftewel: aandacht voor de harde én de zachte kant in verandertrajecten. Met een sterke focus op cultuur en gedrag ondersteunen we onze klanten in alle fases van verandering: van de probleemherkenning en -beschrijving tot de daadwerkelijke uitvoering en kennisoverdracht aan interne medewerkers. Zo creëren we blíjvende verandering voor onze klanten.

Meetcpi

Goed voor onze mensen

Delen, gunnen en verbinden typeren onze manier van werken. Met onze flexibele community van ervaren consultants maken we impact bij onze opdrachtgevers. Aan de ene kant genieten onze mensen van hun zelfstandigheid en aan de andere kant van de voordelen van een hechte community. Met behulp van (online) kennisdeling, events en meet-ups houden we elkaar scherp en blijven we de verbinding zoeken. Binnen de CPI Academy delen we praktische kennis die er écht toe doet. Zo blijven onze ruim 400 consultants de allerbeste skills ontwikkelen.

Meetcpi

Goed voor de samenleving

Wij geloven dat de sterk veranderende wereld om ons heen vraagt om een nieuwe ‘flexibele’ aanpak. Een aanpak waarin een veerkrachtige community van zelfstandige professionals bedrijven en organisaties verder helpt. Met dit nieuwe werkmodel zijn we een voorbeeld voor andere bedrijven. Met ruim 17 jaar ervaring en tal van grote opdrachtgevers rijker, vormen we hét bewijs dat je met 400+ zelfstandigen één succesvolle organisatie kunt zijn. Maar we willen meer zijn dan een voorbeeld, we willen ook actief het debat opzoeken. Want bedrijven veranderen continu en snel, nieuwe businessmodellen schieten uit de grond en er ontstaan steeds meer (IT) platforms. Dit heeft als gevolg dat werk verandert en dat banen verdwijnen. Wij zijn begaan met de sociale impact van deze ontwikkelingen en mengen ons daarom stevig in de discussie over werk en arbeid voor íedereen.