Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

CPI Academy

Thought leadership, de ambitie om toonaangevend te zijn

Dankzij de diversiteit van onze professionals en hun verbintenis met de academische wereld, kan CPI de ambitie waarmaken om toonaangevend te blijven in de kennisgebieden risk, finance en governance. CPI bestaat voor 100 procent uit zeer ervaren en gedreven professionals. Dit creëert een bijzondere dynamiek onderling en stimuleert de ontwikkeling van onze kennisgebieden. Veel partners en professionals stellen zich bovendien actief op om een wisselwerking te creëren tussen de praktijk van CPI en hun academische werk, aan bijvoorbeeld de Vrije Universiteit Amsterdam, de Business Universiteit Nyenrode en de Universiteit van Amsterdam. CPI professionals publiceren artikelen en boeken en spreken op seminars. Wij nemen graag het voortouw, zowel in samenwerking met onze klanten tijdens praktische uitdagingen, als in de ontwikkeling van ons vakgebied.

CPI Academy waarborgt de kwaliteit van CPI professionals

CPI investeert in kennisontwikkeling en innovatie, omdat het zowel onze klanten als professionals ten goede komt. CPI stelt hoge eisen aan de scholing van onze professionals, niet alleen hun initiële (post)doctorale opleiding maar ook aan hun permanente educatie. Professionals worden hierin ondersteund door CPI Academy. Bij CPI Academy draait alles om het verder ontwikkelen van kennis door het delen, verbreden én verdiepen van kennis.

CPI Academy zorgt bovendien voor de nodige interactie en inspiratie tijdens trainingen en denktanksessies. Wat begon als een investering in onze eigen professionals, is uitgegroeid tot een veelgevraagde dienst door onze klanten.

 

CPI Denktank "Business Control and added value stream mapping"

 

Denktank met selectie van top experts over de laatste practices rondom risicomanagement en Internal Control Frameworks (ICF). Door Ridder Ralph van der Hoff en Charlotte Beekenkamp met cases uit het bedrijfsleven.

 

Hoe kan risicomanagement en de implementatie van een ICF profiteren van de "tone at the top"? De discussie gaf inzicht in de aanpak en de feitelijke implementatie van een ICF en de onmisbare rol van de "tone at the top".

Rondetafel "Future of ethics in the financial sector"

 

CPI organiseerde deze Rondetafel samen met DLA Piper, in het kader van hun 100-jarig bestaan. Een inspirerend debat met topbestuurders uit de financiële sector, onder leiding van Pauline van der Meer Mohr (o.a. commissaris bij HSBC) over 'the future of ethics in the financial sector'.

 

Gedrag en ethiek blijkt een hot topic. Deze sessie was daarom slechts het begin van iets veel groters. To be continued...

Meer weten over onze activiteiten? Neem contact op met het CPI Academy team via CPI-Academy@meetcpi.com of bel 088 10 10 200.
Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.