Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

Neem een chauffeur, en nog 7 handige tips van zakenvrouwenOp 28 mei wordt TheNextWomen100 bekend gemaakt: de top 100 van meest succesvolle vrouwelijke entrepreneurs in Nederland. Vlak voor de bekendmaking werd aan acht genomineerden gevraagd naar hun beste adviezen. Simone Heidema (oprichter en ceo van CPI) was er één van. 

"Als ondernemer heb ik altijd tijd tekort. Ik zit gemakkelijk drie uur per dag in de auto, onderweg naar afspraken. Dus sinds ik een chauffeur heb, heb ik ineens drie uren extra tijd per dag! Het klinkt misschien oppervlakkig, maar het is de allerbeste tip die ik ooit heb gekregen. Hierdoor doet iedereen waar hij goed in is en kan ik doorwerken aan de groei van mijn onderneming. Tussendoor doet mijn chauffeur ook boodschappen, brengt mijn kleding naar de stomerij en stemt de weekagenda af met mijn secretaresse. Ideaal! We rijden overigens in een simpele oude auto, geen poeha."

Benieuwd naar de andere adviezen? Lees het volledige artikel in het AD.


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP  Amsterdam

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.