Transformatie

Veranderingen worden nog al te vaak benaderd vanuit de harde kant. Oftewel: regels en richtlijnen vaststellen en die communiceren aan mensen. Wij geloven in een combinatie van de harde én zachte kant. Want succesvolle verandering vraagt om vermenselijking en verduidelijking, niet om meer regels.

Heb je zelf een transformatie vraagstuk? Neem contact met ons op!

Contact

Hoe gaan wij aan de slag?

Meetcpi

Assessment

Elke transformatie begint met een assessment. We houden interviews, analyseren data en voeren gesprekken met verschillende mensen in de organisatie. Aansluitend verrichten we ook een nulmeting. In deze fase komt al vrij snel onze Hearts & Minds ™ aanpak tot uiting.

Meetcpi

Plan van aanpak

Soms wordt de behoefte aan verandering ingegeven door eigen ambitie, soms door externe factoren zoals wet- en regelgeving. Wat de aanleiding ook is: samen ontwikkelen we een maatwerk plan van aanpak. Waar sta je, waar wil je naartoe en in welk tempo? Ook kijken we wat er nodig is op het gebied van leiderschap én hoe we de intrinsieke motivatie en kennis van jouw mensen kunnen stimuleren.

Meetcpi

Uitvoering

Bij CPI hebben we veel ervaring met programmamanagement. Wij geloven sterk in kennisborging. Mensen moeten zélf een belangrijke rol bij de implementatie spelen, anders kun je niet implementeren. Het zijn jóuw mensen die jóuw organisatie maken. Juist door het samen met jouw mensen te doen kunnen we echt maatwerk leveren en ervoor zorgen dat plannen implementeerbaar zijn.

Meetcpi

Borging

Wij vinden dat borging vraagt om een gezamenlijke aanpak. Daarom hanteren wij de trainer-trainer methodologie. In de hele aanpak doen we meerdere sessies met jouw mensen; daarna kunnen ze het zelf. Gaan wij weg? Dan laten we letterlijk een complete toolkit achter. Kortom: we trainen jouw mensen én geven ze meteen de juiste kennis en methodologie mee.

Ervaren en gedreven professionals

Onze professionals hebben jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel. Dat betekent dat we aan de ene kant moeiteloos de rol van adviseur op ons nemen en tegelijkertijd snappen hoe het werkt in de praktijk. En nog belangrijker: we zijn doelmatig en uitvoerend ingesteld. Zo ben je verzekerd van een sterke implementatiekracht in jouw organisatie.

Resultaat behalen met jóuw mensen

Het behalen van resultaten staat voorop. Wij begrijpen als geen ander dat jouw mensen het hart van de organisatie zijn. Daarom houden wij altijd ‘de mens’ in het achterhoofd in alles wat wij doen. Bij adviezen en zéker bij verandertrajecten. Met onze Hearts & Minds ™ aanpak behaal jij concrete resultaten met jouw mensen.

Kennisoverdracht en borging

Een opdracht is pas succesvol afgerond als wij misbaar zijn geworden. Daarom zorgen we voor uitgebreide kennisoverdracht én een goede borging in jouw organisatie. Wij nemen afscheid, jij geniet van blíjvende resultaten.

Laat je nummer achter, dan bellen we je terug!

Naam(Required)