Maurits van den Heuvel benoemd tot Partner bij CPI

Risk & Information Security expert breidt partnerteam uit

Amsterdam, 1 oktober 2022 – Maurits van den Heuvel (1974) is toegetreden als Partner bij Transformation Consultancybureau CPI Risk, Finance & Governance. Hij gaat zich richten op vraagstukken binnen het domein Risk & Information Security.

Een volgende stap

Maurits is na een carrière binnen de financiële dienstverlening sinds 2008 actief geweest als freelance adviseur binnen het domein Risk & Information Security. Hij heeft zowel grote als kleine bedrijven geholpen bij het verhogen van de maturity van Informatiebeveiliging, zowel op het vlak van organisatie-inrichting, processen als technologie-toepassingen.

Enorm trots

Het partnerteam van CPI is enorm trots op haar nieuwste lid. “Maurits is al jarenlang als principal consultant aan CPI verbonden en we zijn enorm trots dat we hem nu tot ons partnerteam mogen rekenen. We hebben veel bewondering voor zijn visie, authenticiteit en innovatiekracht. Hij is ook nog eens waanzinnig goed in zijn vak. Samen met Maurits kunnen we de toekomst van CPI nóg verder uitbouwen.,” aldus Simone Heidema, oprichtster en managing partner van CPI.