Pam van der Vlugt benoemd tot Partner bij CPI

Organisatiepsycholoog en transformation lead brengt bijzondere expertise in

Amsterdam, 1 januari 2023 – Pam van der Vlugt (1982) is toegetreden als Partner bij Transformation Consultancybureau CPI Risk, Finance, Governance. Zij gaat zich richten op projecten binnen het domein van transformatie, leiderschap en cultuur; het bekende Hearts & Minds™ model van CPI.

Een nieuwe uitdaging

Pam is sinds 2009 actief als Transformation Lead en organisatie-psycholoog binnen corporate organisaties in verschillende sectoren. Zij heeft directies bij zowel grote als kleine organisaties geholpen de organisatie te transformeren. Thema’s die bij grote transformaties van belang zijn, zijn leiderschap en cultuur (‘hearts’) en visie, strategie en processen (‘minds’).
Samen met CPI zal zij de gestructureerde aanpak van Hearts & Minds™ inzetten om organisaties te ondersteunen bij een succesvolle transformatie. Haar wetenschappelijke opleiding als organisatie-psycholoog en haar jarenlange ervaring combineert zij met haar werkervaring bij de ITIP School voor Leven en Werk en haar opleidingen bij Phoenix.

Enorm trots

Het partnerteam van CPI is enorm trots op haar nieuwste lid. “Pam heeft met haar achtergrond als organisatiepsycholoog en transformation lead een bijzonder track record opgebouwd. In de markt en ook bij bedrijven wordt ze gezien als één van de koplopers in de begeleiding van transformaties. Onderscheidend hierin is haar combinatie van ‘hard’ en ‘zacht’. Dit sluit naadloos aan bij de visie van CPI en onze Hearts & Minds™ aanpak. We zijn daarom bijzonder blij onze krachten te bundelen en zo de toekomst van CPI nóg verder uit te bouwen,” aldus Simone Heidema, oprichtster en managing partner van CPI.