Rob Stout benoemd tot Partner bij CPI

Risk Management en Cybersecurity expert breidt partnerteam verder uit

Amsterdam, 1 juni 2023 – Rob Stout (1963) is toegetreden als Partner bij Transformation Consultancybureau CPI Risk, Finance & Governance. Hij gaat zich richten op vraagstukken op het gebied van operational risk management en auditing met daarbij specifieke aandacht voor IT Risk Management en Cybersecurity.

Een nieuwe uitdaging

Vanaf 2003 is Rob als Partner werkzaam geweest bij Deloitte Risk Advisory. Als risk managementadviseur heeft hij grote organisaties in de financiële en de publieke sector ondersteund bij het opzetten en implementeren van integraal risicomanagement, IT Risk management en cybersecurity om daarmee aantoonbaar in control te komen.

“Ik vind het een verfrissende uitdaging om – na een carrière van méér dan 30 jaar bij de Big 4 accountancy en advieskantoren – mijn loopbaan voor te zetten binnen het ambitieuze team van CPI.Rob Stout

Enorm trots

Het partnerteam van CPI is enorm trots op haar nieuwste lid. “Rob heeft op het gebied van Risk Advisory in de afgelopen 20 jaar een bijzonder track record opgebouwd. In de financiële en publieke sector wordt hij gezien als één van de koplopers in de begeleiding van GRC-transformaties. We zijn daarom bijzonder blij onze krachten te bundelen en de leidende positie van CPI op het gebied van non-financial risk management nóg verder uit te kunnen bouwen,” aldus Simone Heidema, oprichtster en managing partner van CPI.