Alette Ducro benoemd tot Partner bij CPI

Cultuur en gedragsveranderingsexpert breidt partnerteam van CPI Risk, Finance & Governance verder uit

’s-Graveland, 28 juni 2019 – Alette Ducro (1961) is per 1 juli benoemd tot Partner bij transformation consultancybureau CPI Risk, Finance & Governance. Ducro zal zich middels de Hearts & Minds™-methodologie focussen op gedragstransformatie binnen organisaties, met aandacht voor zowel de harde als de zachte kant.

De afgelopen jaren werkte Ducro als Global Head of HR and Development bij BDO International Limited. Hier was ze eindverantwoordelijk voor Global Leadership Development programma’s, cultuur en gedragsveranderingsprocessen, partner selectieprocessen en diversiteit & inclusie initiatieven. Eerder heeft Ducro als algemeen directeur meegewerkt aan het verder uitbouwen van PiCompany – een bedrijf voor online assessment- en development tools en data gedreven talent- en gedragsanalyses. Ook was zij partner bij de Human Capital Group van Deloitte. Het fundament onder haar expertise is gelegd tijdens haar carrière bij Randstad.

Ik ben ervan overtuigd dat organisatiegroei kansen creëert voor individuele medewerkers en dat goed presterende medewerkers bijdragen aan de groei van organisaties. Sterke bedrijfswaarden en intrinsieke motivatie van individuen en teams zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik volg CPI al 15 jaar en geloof in hun aanpak. Daarom wil ik heel graag bijdragen aan de ontwikkeling van CPI en Hearts & Minds.

We kijken enorm uit naar haar komst

Oprichter en CEO van CPI, Simone Heidema, heeft veel vertrouwen in het nieuwste lid van het partnerteam: “Haar ervaring als bestuurder en haar expertise op het gebied van cultuur en gedrag, zal CPI zeker helpen om de ambities verder te realiseren, vooral op het gebied van Hearts & Minds™. Daarbij heeft Alette een warme en doortastende persoonlijkheid. We kijken enorm uit naar haar komst!”

Meer weten? Meet Alette!