CPI Denktank ‘Zelfstandigen en arbeidsongeschiktheid’

Wat mogen zzp’ers verzekeren en wat moeten ze verzekeren; de grenzen van (on)zelfstandigheid.

In het voorlopig pensioenakkoord staan afspraken over nieuwe pensioenregels. Onderdeel daarvan is de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen.

Op 3 oktober aanstaande organiseert CPI een denktank die volledig in het kader zal staan van zelfstandigen en arbeidsongeschiktheid.

Cosmas Blaauw, oprichter van SharePeople, gaat graag met ons in discussie over de turbulente ontwikkelingen van de arbeidsmarkt, het concept van ‘risico delen’, wie er profiteert van arbeidsgeschiktheid en wie verantwoordelijk is voor arbeidsongeschiktheid. Waar sta jij – nu en straks – als zzp’er?

Jeroen Breen, partner bij CPI en ook specialist op dit gebied, zal deze discussie modereren. Ter voorbereiding op deze denktank hebben we recent een onderzoek uitgezet onder onze professionals waarvan de resultaten tijdens deze denktank zullen worden gepresenteerd.

Het wordt een boeiende en interessante bijeenkomst dus graag tot ziens op 3 oktober.

Het programma van de denktank is als volgt:

18:00 uur ontvangst met een broodje
18:30 uur start van de denktank
20:00 uur drankje/koffie en discussie
20:30 uur einde denktank

Cosmas Blaauw is oprichter van SharePeople en een sociaal ondernemer pur sang. Zijn missie is om verzekeren weer 100% transparant, eerlijk, solidair en vooral betaalbaar te maken.

Cosmas is altijd op zoek naar hoe het anders (en socialer) kan, niet door het aan de overheid over te laten, maar door middel van ondernemerschap. Dat deed hij eerder in ontwikkelingssamenwerking en in de zorg en nu dus ook in de manier waarop (zelfstandig) ondernemers risico delen. Zijn aanpak werkt: in de afgelopen 12 maanden groeide SharePeople met meer dan 10% per maand.

Jeroen Breen is partner bij CPI Risk, Finance & Governance en als actuaris al jarenlang betrokken bij alle ontwikkelingen op het terrein van social zekerheid.

Aanmelden?

Stuur een mail met jouw contactgegevens naar Clara (ckop@meetcpi.com) en dan zien we je graag op 3 oktober!