Gert Jan Kroese benoemd tot Partner bij CPI

Risk en compliance goeroe breidt partnerteam van CPI Risk, Finance & Governance verder uit

’s-Graveland, 24 november 2019 – Gert Jan Kroese (1978) wordt per 1 december benoemd tot Partner bij transformation consultancybureau CPI Risk, Finance & Governance. Hij zal zich richten op risk, governance en compliance in de financiële en corporate sector, met aandacht voor zowel harde als zachte elementen middels de Hearts & Minds™-methode.

Een nieuwe uitdaging

Voorheen werkte Gert Jan bijna 17 jaar bij ABN AMRO Bank in diverse functies binnen de commercie, strategie en het risk domein. De afgelopen jaren als Managing Director IT, Information Security & Operational Risk Management en als Voorzitter van het bankbrede Retail & Private Banking Risk Committee en het IT Risk Committee. Tevens heeft Gert Jan in de afgelopen drie jaar zijn wereldwijde team getransformeerd van traditionele hiërarchie naar zelforganisatie.

Gert Jan is alumni van Nyenrode Business Universiteit, IMD Lausanne and Singularity University. Hij raakt gemotiveerd van vakinhoudelijke uitdagingen in combinatie met de dynamiek van het groepsproces om de theorie in de praktijk te brengen.

Ik kijk er enorm naar uit om aan deze uitdaging bij CPI te beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat het toekomstige succes van organisaties afhangt van de kwaliteit én het aanpassingsvermogen van haar mensen. Authenticiteit, talent en de drive om het verschil te maken staan daarbij centraal. In deze rol kan ik mijn ervaring van de afgelopen 17 jaar inzetten en voor klanten van CPI het verschil maken op zowel de inhoud als bij de implementatie van risk, governance en compliance vraagstukken.

Enorm trots

Oprichtster en CEO van CPI, Simone Heidema, is trots op het nieuwste lid van het partnerteam: “Gert Jan is al jarenlang als klant aan CPI verbonden en ik ben enorm trots dat we hem nu tot ons partnerteam mogen rekenen. Ik heb veel bewondering voor zijn visie, authenticiteit en innovatiekracht. Hij is ook nog eens waanzinnig goed in zijn vak. Samen met Gert Jan kunnen we de toekomst van CPI nóg verder uitbouwen.”