Jeroen Breen breidt partnerteam CPI uit

’s-Graveland, 8 juni 2018 – Jeroen Breen (52) is benoemd tot Partner bij CPI. Breen focust zich bij CPI op risk, finance en governance vraagstukken bij verzekeraars en pensioenfondsen. Daarnaast richt hij zich op Insurable Risk Management binnen de corporate sector.

Van adelborst tot actuaris

Lang droomde Breen van een carrière als officier bij de Marine. Na een periode van ruim twee jaar als adelborst bij het Koninklijk Instituut voor de Marine, bleek dit toch niet wat hij had verwacht. Zijn andere passie was wiskunde en in 1992 studeerde Breen dan ook af aan de Technische Universiteit Eindhoven, alwaar hij Technische Wiskunde studeerde.

Breen is sinds 1993 werkzaam in de verzekeringsbranche. Na het behalen van zijn Doctoraal diploma’s in zowel technische wiskunde (aan de Technische Universiteit Eindhoven) als actuariële wetenschappen (aan de Universiteit van Amsterdam) is Jeroen bij de rechtsvoorgangers van Towers Watson Risk Consulting werkzaam geweest als Consultant en later als Managing Director. Van 2011 tot en met 2017 was Jeroen algemeen directeur van het Koninklijk Actuarieel Genootschap, de beroepsvereniging van actuariële professionals en van het Actuarieel Instituut, de opleider van actuariële cursussen en opleidingen. Tevens werd Jeroen in 2011 Managing Director van de European Actuarial Academy (EAA).

Breen spreekt regelmatig op congressen en seminars en treedt vaak op als dagvoorzitter.

Het gedachtegoed van CPI en mijn persoonlijke ambities sluiten zo perfect op elkaar aan, dat het niet anders kan dan dat ik me heel erg thuis zal gaan voelen bij CPI; we gaan mooie dingen doen samen!

Waanzinnig trots

Simone Heidema, oprichtster en ceo van CPI: “Jeroen is een echte hotshot in zijn vakgebied. Met zijn expertise kunnen we onze klanten in de verzekerings- en pensioensector nóg beter ondersteunen op het gebied van risk, finance en governance. Ook corporates kunnen bij Jeroen terecht met zijn uitstekende kennis van Insurable Risk. We zijn waanzinnig trots om Jeroen te verwelkomen in het partnerteam.”