Nieuwe leden Raad van Advies

Ervaren adviseurs ondersteunen CPI bij organisatieontwikkeling en strategierealisatie

Amsterdam, 5 september 2023 – Pieter van Mierlo (1961) en Erwin Rexwinkel (1962) zijn als Strategic Advisor toegetreden tot de Advisory Board van transformatie consultancybureau CPI Risk, Finance & Governance. Van Mierlo en Rexwinkel zullen CPI adviseren en begeleiden bij de realisatie van de ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren.

Strategische ambities

CPI (Connecting People with Impact) is een gevestigd professioneel dienstverlener op het gebied van risicomanagement, finance, governance, compliance en integriteit. CPI is onderscheidend met de inzet van ervaren, onafhankelijke consultants die langdurig met CPI samenwerken. CPI ziet een groeiende behoefte naar haar dienstverlening én manier van werken. In 2022 zijn nieuwe strategische ambities geformuleerd, onder meer de introductie van nieuwe proposities en toetreding tot nieuwe markten. Daarvoor zijn het afgelopen jaar een aantal ervaren partners aangetrokken en is recent een Advisory Board geformeerd.

Pieter van Mierlo heeft 35 jaar gewerkt in diverse bestuurlijke en managerial functies bij ABN AMRO Bank. Erwin Rexwinkel is partner geweest bij meerdere consulting-organisaties, onder meer een aantal Big4. 

Pieter van Mierlo (1961)

Graag begeleid ik het partnerteam en de consultants van CPI bij de verdere ontwikkeling van de organisatie. Een ambitieus groeipad waarbij zij zich onderscheiden als menselijke consultants, met veel kennis en ervaring, tegen een fair tarief.Pieter van Mierlo

Erwin Rexwinkel (1962)

CPI is een unieke organisatie met een duidelijke propositie en veel ambitie. Ik ondersteun CPI graag bij een succesvolle strategierealisatie.Erwin Rexwinkel

Enorm verheugd

Het partnerteam van CPI is verheugd met de komst van Van Mierlo en Rexwinkel. “Pieter en Erwin hebben veel ervaring met strategierealisatie en het bouwen van adviesorganisaties. Onze vakgebieden Risk, Finance, Governance, Compliance en Integriteit zijn voor hen bekend terrein. We zijn daarom blij dat zij ons willen adviseren en ondersteunen bij het realiseren van onze ambitieuze groeidoelstellingen,” aldus de managing partners van CPI, Simone Heidema, Gert Jan Kroese en Peter Koppenol.