Ronald van der Wal benoemd tot Partner bij CPI

CPI breidt partnerteam verder uit met Risicomanagement, Compliance & Integriteit expert

Hilversum, 2024 – Met trots delen wij het nieuws dat op 1 juni 2024 Ronald van der Wal zal toetreden als Partner op het gebied van Risicomanagement, Compliance & Integriteit

Een nieuwe uitdaging

Met bijna 20 jaar werkervaring is Ronald een doorgewinterde risicomanagement professional met uitgebreide kennis op het gebied van interne beheersing, regelgeving en compliance. De eerdere en huidige klantenportefeuille van Ronald bestaat uit een grote verscheidenheid aan traditionele financiële instellingen, maar ook fintechs en andere (tech) scale-ups.

 

 

“Ik kijk er enorm naar uit om aan deze uitdaging bij CPI te beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat het toekomstige succes van organisaties afhangt van de kwaliteit én het aanpassingsvermogen van haar mensen. Authenticiteit, talent en de drive om het verschil te maken staan daarbij centraal. In deze rol kan ik mijn ervaring inzetten en voor klanten van CPI het verschil maken.” – Ronald van der Wal

Meetcpi
Ronald heeft een bewezen staat van dienst in complexe transformatieprogramma’s voor interne controle, waarbij data-analyse, IT, beveiliging en risicokennis worden gecombineerd. Daarnaast treedt Ronald op als sparringpartner voor meerdere bestuurders op het gebied van interne controle, risicomanagement en internal audit. Vanwege zijn brede ervaring, out-of-the-box denken en drive voor kwaliteit zal Ronald een aanwinst zijn voor het partnerteam van CPI. Zijn ‘customer first’ mindset sluit haarfijn aan bij onze normen en waarden.

Enorm trots

Het partnerteam van CPI is enorm trots op het nieuwste lid van het partnerteam: “Ronald heeft zeer inhoudelijke risicomanagement kennis en weet op zijn eerste opdrachten direct een verschil te maken, we zijn enorm trots dat we hem nu tot ons partnerteam mogen rekenen. We hebben veel bewondering voor zijn visie, passie en energie. Hij is ook nog eens waanzinnig goed in zijn vak. Samen met Ronald kunnen we de toekomst van CPI nóg verder uitbouwen.”