Login / aanmelden Knowledge Community

Bel ons: +31 88 10 10 200 of laat ons u terugbellen:

Bel ons: +31 88 10 10 200

Super controllersFinance omvat veel meer dan alleen accounting en control en raakt verweven met alle aspecten van organisaties. Al die processen worden gestandaardiseerd en gecentraliseerd. Dat legt druk op de financials aan tafel.

Dat de wereld van finance sterk in ontwikkeling is, mag geen verrassing heten. Globalisering, technologische ontwikkelingen, veel meer aandacht voor duurzaamheid, de explosie van de hoeveelheid beschikbare data en het toegenomen belang ervan: ontwikkelingen met grote impact, ook op het gebied van finance. Het vakgebied behelst inmiddels veel meer dan alleen de traditionele accounting en control en raakt steeds meer verweven met álle aspecten van een organisatie.

Lees het volledige artikel op de website van Management Scope.

Door Simone Heidema, oprichter en ceo van CPI. Simone's bijdragen in Management Scope zijn terug te vinden bij haar profiel op de website van Management Scope.


Geïnteresseerd of meer weten?

Over CPI

CPI is de professional services organisatie van de toekomst die klanten en professionals biedt wat ze echt nodig hebben op het gebied van risk, finance en governance.

Privacy & Cookie Policy
Responsible Disclosure Procedure

Lees meer

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor CPI NWS, dé nieuwsbrief met interessante onderwerpen op het gebied van risk, finance en governance.

Contactgegevens

Noordereinde 127a
1243 JL 's-Graveland

T : +31 88 10 10 200
info@meetcpi.com

KvK : 342.240.65
Meer locaties


Ik wil niet dat mijn gegevens door Google Analytics worden gebruikt. Click here to opt-out.